Hasankeyf'te AK Parti Ilçe Danisma Kurulu Toplantisi Yapildi

Batman'in Hasankeyf ilçesinde, AK Parti Genisletilmis Ilçe Danisma Meclisi toplantisi gerçeklestirildi.

Belediye toplanti salonunda düzenlenen toplantida konusan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, herkese asi yaptirmalari çagrisinda bulunarak, bir an önce salgindan kurtulmayi temenni etti.

Her vatandasin hem kendisini hem toplumu bu hastaliktan korumasi için mutlaka asi olmasi gerektigini anlatan Özdemir, toplumun tamamini etkileyen salgin dolayisiyla birçok kisinin akrabasini, yakinlarini, dostunu kaybettigini belirtti.

Özdemir, önlem alma konusunda herkesin duyarli olmasi gerektigini dile getirerek, sunlari kaydetti:

"Batman genelinde maske takanlarin orani düsük. Kahvehaneler dolu. Dügünlerde insanlarin çogu maskesiz ve kol kola halay çekiliyor. Sanki pandemi yokmus gibi davraniliyor. Tüm Batmanlilara çagrida bulunuyoruz. Lütfen asinizi olun. Asi olmak topluma karsi bir görev. Asla ihmal etmemek lazim. Herkes asisini olsun."

AK Parti Batman Il Baskani Akif Gür de vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için çalismalar yürüttüklerini söyledi.

Toplantinin ardindan esnaf ziyaretinde bulunan Özdemir ve Gür, köy muhtarlari ile de bir araya gelerek, sorun, görüs ve önerileri dinledi.

Kaynak: AA