Gençlik Merkezinden 'Nostalji' Kusagi

Zonguldak Alapli Ilçesinde Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan geleneksel açik hava sinemasi sezonu basladi.

Gençlik Merkezinden 'Nostalji' Kusagi
Alapli Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan Alapli Kapali Salonun Otopark alanindaki Açik Hava Sinemasi etkinligi gerçeklestirildi.

Dev ekranda ve dogal serin ortamda ilk misafirlerini agirlayan Alapli Gençlik Merkezinde sinema izleyen gençler bu güzel anlarin tadini çikardilar.Ilk gün olmasina ragmen vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi sinema günlerinde Dev ekranda Türk Sinemasinin unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’in ’Çöpçüler Krali’ ismi filmi gösterime sunuldu. Etkinlige katilan vatandaslarin giriste atesleri ölçüldü ve maske dagitildi. Izleyicilere Gençlik Liderleri tarafindan misafirlere çesitli ikramlarda da bulunuldu.

Etkinlik hakkinda konusan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Erhan Yavas, “Alapli Gençlik Merkezi olarak sosyal aktivitelere her zaman oldugu gibi devam ediyoruz. Suan pandemi süreç ile alakali ister istemez belli kisitlamalar var. Bunun içinde vatandaslarimiza açik hava sinemasinda nostalji yasamak istedik. Bir sonraki açik hava sinemamizi iple çekiyoruz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA