Basaksehir'de Yenilenen Defne Parki Açildi

Basaksehir Belediyesi, vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Bahçesehir’de bulunan Defne Parki’ni yepyeni bir görünüme kavusturdu. Basaksehirlilerlin yeni bulusma noktalarindan biri olacak parkta, sevimli dostlar için egitim ve aktivite alani da hazirlandi.

Basaksehir'de Yenilenen Defne Parki Açildi
Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, bir süredir yenileme çalismalarinin devam ettigi Defne Parki’ni ziyaret etti. Basaksehirlilerin talebi dogrultusunda kisa süre önce çalismalara basladiklarini belirten Baskan Kartoglu, “Yesilin sehri Basaksehir’de tek bir agaca zarar vermeden Defne Parki’mizin yenileme çalismasini tamamladik.” dedi.

Defne Parki’nda çocuk oyun alani içerisinde kuleli oyun grubu, salincak, ebeveyn salincak, tahterevalli ve zipzip bulunuyor. Engelsiz çocuk oyun alaninda ise engelsiz bulut oyun grubu ve engelsiz salincak yer aliyor. Oyun alanlarinin zemini çocuklarin düsüp yaralanmasini önlemek için ise EPDM kaplandi. Tek bir agaca dahi zarar verilmeden yenileme çalismalari tamamlanan parkta, yürüyüs yolu da yapildi.

Sevimli dostlar için özel alan

Yenileme çalismalarinda sevimli dostlar için özel bir alan olusturduklarini söyleyen Baskan Kartoglu, “Sevimli dostlarimizin her zaman yanindayiz. Defne Parki’nin içerisinde can dostlarimiza özel harika bir alan olusturduk. Egitim, gezinme ve aktivite noktasinin bulundugu alanda komsularimiz sevimli dostlarimizla keyifli bir vakit geçirebilecek” diye konustu.

Kaynak: İHA