Balkondan Atladi, 'Ölmedim' Diye Bagirdi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde iddiaya göre uyusturucu kullanan genç, kendini bosluga birakti. Hafif yaralanan genç ambulans ile hastaneye kaldirildi.

Balkondan Atladi, 'Ölmedim' Diye Bagirdi
Olay, ilçeye bagli Süleymanlar Mahallesi Huzur Sokak’ta meydana geldi. Intihar girisimi ihbari üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 2 katli bir binanin ikinci katinda balkona çikan Mustafa Ari (30), darp edildigini iddia ederek, evin ön tarafinda bulunan dikenlik alana atladi. Bir süre aci içerisinde çigliklar atan genci, atladigi yerden çikarmak için ekipler seferber oldu. Dikenlerin içinde “kafami kaldiracak halim yok, ambulans gelsin” diye seslenen genci, itfaiye ekipleri merdiven yardimiyla çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. “Ölmedim be” diye bagiran Mustafa Ari, merdivenden iner inmez sigara yakti. Yaptiklari ve söyledigi sözlerle fenomen olan Ari, ambulansa binmeden önce bacagindaki protezi kameralara gösterdi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan lehine sloganlar atan Mustafa Ari, “Allah basimizdan eksik etmesin” dedi.

Besmele çekerek Allah’in isimlerini sayan Mustafa Ari daha sonra ambulansa bindi. Ari, saglik kontrolleri yapilmak üzere hastaneye kaldirildi. Ilçede "Speedy Mustafa" lakabiyla taninan ve geçmis yillarda girdigi markette kendisini yakalamaya çalisan polislere sucuk, konserve, satir ve eline geçirdigi diger market ürünlerini firlatarak kurtulmaya çalisan Mustafa Ari, söyledigi sözlerle de adeta fenomen olmus, bir çok kez kendisine zarar vermisti.
Kaynak: İHA