Tinaztepe Mahallesi'nin Saglik Ihtiyaci Giderildi

Melikgazi Belediyesi ve hayirsever Sarialp ailesi ile Tinaztepe Mahallesi’nde yapimini tamamladigi Ahmet-Selahattin Sarialp Aile Sagligi Merkezinin açilisi yapildi. Baskan Palancioglu, açilista okul ihtiyaci olan Tinaztepe Mahallesine Sarialp ailesi ile bir de okul yapma müjdesi verdi.

Tinaztepe Mahallesi'nin Saglik Ihtiyaci Giderildi


Açilis törenine AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Vali Yardimcisi Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, Il Saglik Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Ticaret Odasi Baskani Ömer Gülsoy, Melikgazi Ilçe Baskani Gökhan Ülke, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ve davetliler katildi.

Aile Sagligi Merkezi’nin 6 ay gibi kisa bir sürede yapimini tamamladiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Tinaztepe Mahallemizde güzel bir saglik merkezimizi hizmete açiyoruz. Rabbim hayirli mübarek eylesin. Ben Talas’ta birçok alanda hizmetlerin yapilmasi için çok yogun hizmetler verdim. Cami, okul, Kur’an kursu, hepsinden önemlisi de saglik ocaklari, yeni tesislerin yapilmasi, eskilerin yenilenmesi gibi büyük çalismalarimiz oldu. Melikgazi’mizde de ilk saglik ocagi merkezimizi açiyoruz. Hayirseverlerimiz Ahmet ve Selehattin Sarialp Abiye çok tesekkür ederim. Burada tedavi görecek hastalarimiz güzel sifa bulsun insallah. Kayseri olarak el ele veriyor, hizmet ediyoruz. Yeni saglik merkezimiz Melikgazi’mize hayirli olsun.” dedi.

Il Saglik Müdürü Ali Ramazan Benli ise, “Yerel yönetimler, kamu kurumlari ve hayirsever isbirliginin en güzel örnegini yasiyoruz bugün. Sehrim adina gururluyum. Ilimizde saglik hizmetleri çok iyi noktada. Hep birlikte çalisarak vatandaslarimizin saglik ihtiyaçlarini karsilayacak, hizmet ve projeler sunmaya devam edecegiz.” dedi.

Yapilan saglik hizmetlerinin Türkiye’nin sagligina güç katacagina inandigini söyleyen Vali Yardimcisi Mehmet Hüseyin Nail Anlar, “Melikgazi Belediyemize, Sarialp ailesine ve emegi geçen herkese bu güzel tesis için tesekkür ederim.” diye konustu.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise, “Sarialp ailesine tesekkür ederiz. Kayseri hayirseverligi ile biliniyor. Bizde sehrimize birlik ve beraberlik içinde hizmet ediyoruz. Kayseri ayni zamanda sagliginda merkezi. Saglik tesisimiz Kayserimize ve Melikgazi’ye hayirli olsun.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz ise saglik merkezinin Tinaztepe Mahallesine hayirli olmasini dileyerek Melikgazi Belediyesi ve Sarialp ailesine tesekkür etti.

Büyük bir saglik ihtiyacini karsilayacak olan saglik merkezinin hayirli olmasini dileyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, “Allah Sarialp ailesinin hayirlarini kabul etsin. Burada tedavi görecek hastalarimiza sifa nasip etsin. Birligin oldugu yerde bereket vardir. Gayret ediyor güzel hizmetler yapiyoruz, güzel isler ortaya çikiyor. Emegi olanlardan Allah razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA