Ölüdeniz Açiklarinda Batan Teknedeki Tüm Yolcular Kurtarildi

Mugla’nin Fethiye ilçesinde günübirlik tur teknesi batti. 35 yolcu 3 mürettebatin bulundugu teknedeki herkesin kurtarildigi ve yaralanan 3 kisinin ise hastaneye kaldirildigi belirtildi. Bölgeye gelen Fethiye Kaymakami Eyüp Firat, “Teknedeki tüm vatandaslarimiz kurtarildi. Allah’a sükür can kaybimiz yok. Hastaneye kaldirilan bir evladimizin durumu biraz ciddi” dedi.

Ölüdeniz Açiklarinda Batan Teknedeki Tüm Yolcular Kurtarildi
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde mavi tura çikan bir tekne saat 16.30 siralarinda turdan dönüp Ölüdeniz sahiline yaklastigi sirada teknenin ön kisminda kirilma yasandi. Ardindan su almaya baslayan tekne kisa sürede batti. Bu sirada teknede bulunan 35 yolcu ve 3 mürettebat denize atladi. Bu sirada yolculardan biri çocuk 3 kisi yaralandi. Çevredekilerin ve kisa sürede bölgeye gelen kurtarma ekiplerinin de yardimi ile teknedeki herkes sahile ulastirildi.

Olaydan hemen sonra bölgeye gelen Fethiye Kaymakami Eyüp Firat, “Olay çok sicak. Ama Allah’a sükür arkadaslarimiz su üzerinde hiçbir vatandasimizi birakmadi. 3 kisiyi hastaneye yetistirdik. Bir evladimizin durumu biraz agir. Herkese geçmis olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA