Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Izmir'de

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoglu, esnafi ve Karsiyaka Spor Kulübünü ziyaret etti, gençlerle bulustu.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Izmir'de esnafi ve Karsiyaka Spor Kulübünü ziyaret etti, gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kasapoglu, Izmir programi kapsaminda esnafi ziyaret etti, daha sonra Gençlik ve Spor Bulusmasi'nda Bayrakli'da gençlerle bir araya geldi. Basina kapali gerçeklestirilen programda Kasapoglu, gençlerle sohbet etti, fotograf çektirdi.

Izmir programi kapsaminda son olarak Karsiyaka Spor Kulübünü ziyaret eden Bakan Kasapoglu, burada basin mensuplarina yaptigi açiklamada, Izmir için çok bereketli bir günü yasadiklarini söyledi.

Kasapoglu, gün içinde imzaladiklari yatirim protokolü ile Izmir'in ilçelerini gençlik ve spor yatirimlariyla yeni bir döneme kavusturmanin heyecanini yasadiklarini ifade etti.

Karsiyaka Spor Kulübünde kongre günü oldugunu animsatan Kasapoglu, sunlari kaydetti:

"Kongrenin spor camiamiz ve ülkemiz için hayirli olmasini diliyorum. Izmir'deki spor yatirimlarimiz özellikle son süreçteki statlarimiz Göztepe, Alsancak Stadi, az önce orayi da ziyaret ettik, orasi da tamamlanmak üzere ve Karsiyaka Stadi. Süreçleri kamuoyu tüm detaylariyla biliyor. Bakanlik olarak bu süreçte katki, is birligi noktasinda, tüm teklifleri birlikte gerçeklestirme noktasinda karar aldik. Karsiyaka Belediyesi, Büyüksehir Belediyesi ve kulüple gerçeklestirecegimiz protokolle stadin tamamlanmasi, biliyorsunuz statta bir temel ve birtakim faaliyetler gerçeklestirildi, Karsiyaka'nin seyircisiyle ve camiasiyla bulusmasi yönündeki is birligi kararini da almis olduk. Hem protokolümüzün hem bundan sonraki tahsis sürecinin hizli bir sekilde tamamlanmasi ve stadin da bir an evvel spor camiasiyla, Karsiyaka'yla ve halkimizla bulusmasini temenni ediyorum."

Kaynak: AA