AK Parti'li Akbasoglu'ndan, IYI Parti'li Türkkan'in Necmettin Erbakan Ile Ilgili Ifadelerine Tepki

AK Parti Grup Baskanvekili Muhammet Emin Akbasoglu, IYI Parti Grup Baskanvekili Lütfü Türkkan'in, "Rahmetli Erbakan çok temel atardi. Sanayilesmeye çok merakli bir siyasetçiydi. Ama is bir ara o kadar ilerledi ki bos tarlaya temeller attilar." ifadelerine tepki gösterdi.

Akbasoglu, sosyal medya hesabi Twitter'dan yaptigi paylasimda, "Sayin Lütfü Türkkan, nasil ülkemizin kalkinmasi için canla basla çalisan rahmetli Erbakan Hocamiza iftira attiysaniz, tarihimizin en büyük hizmet ve eserlerini aziz milletimize kazandiran sayin Cumhurbaskanimiz Erdogan'a da iftira atiyorsunuz. Sahidimiz eserlerimiz ve milletimizdir." ifadelerine yer verdi.

Türkkan, eski Basbakanlardan Necmettin Erbakan'a yönelik açiklamasina gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabindan bir açiklamada bulunarak, "AK Parti iktidarinin Kanal Istanbul projesini elestirirken ülkemizin kalkinmasina dair durusundan taviz vermeyen merhum Necmettin Erbakan Hoca ile ilgili sözlerimin yanlis bir anlasilmaya sebep olmasindan dolayi üzgünüm." ifadelerini kullanmisti.

Kaynak: AA