Sinop'ta Kurban Bayrami Tatili Sonrasi Turizm Hareketliligi Sürüyor

Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Metin Süren: 'Gördügümüz kadariyla yaz sezonu bitene kadar turizm hareketliligi artarak devam edecek. Bu bizi çok mutlu eden bir gelisme'

Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Sinop'ta Kurban Bayrami tatili sonrasi ziyaretçi yogunlugu devam ediyor.

Temiz ve uzun sahillerinin yani sira tabiat parklari ve tarihi mekanlariyla dikkati çeken kent, her yil binlerce turisti agirliyor.

Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Metin Süren, AA muhabirine, çok verimli bir yaz sezonu geçirdiklerini, tesislerin dolulugunun yüzde 100'e yakin oldugunu söyledi.

Sinop'a çok büyük bir ilginin oldugunu, buna karsilik verebilme noktasinda tüm imkanlariyla çalistiklarini anlatan Süren, "Misafirlerimizi agirlama noktasinda hem özel sektör hem bizler elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Söyle bir baktigimizda sezonun geri kalan dilimi itibariyla çok büyük kitleleri agirladik. Gördügümüz kadariyla yaz sezonu bitene kadar turizm hareketliligi artarak devam edecek. Bu bizi çok mutlu eden bir gelisme." dedi.

Süren, "Kent olarak çok kalabalik bir dönem geçiriyoruz. Bu süreçte tüm misafirlerimizden Kovid-19 tedbirlerine uymalarini rica ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA