AK Parti Sözcüsü Çelik, Türkiye'nin Farkli Illerinde Çikan Orman Yanginlarina Iliskin Açiklama

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Antalya’nin Manavgat ilçesi, Adana ve Osmaniye’de çikan orman yanginlariyla ilgili, “Ilgili tüm kurumlarimiz görev basinda ve teyakkuz halindeler. 19 noktadaki yangin kontrol altina alindi” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan yaptigi paylasimda, “Bölgemizde hepimizi üzen yanginlar çikiyor. Antalya’da ve Osmaniye’de çikan yanginlar ve Adana’da çikan yanginlarla mücadele sürüyor. Adana Kozan’da çikan yangina karsi tedbir geregi bazi yerler bosaltiliyor.

Manavgat’taki yangini söndürme çalismalari sürerken, Adana ve Osmaniye’de maalesef 23 ayri noktada orman yangini çikti.

Ilgili tüm kurumlarimiz görev basinda ve teyakkuz halindeler. 19 noktadaki yangin kontrol altina alindi” ifadelerine yer verdi.

“4 köy tedbir amaçli bosaltildi”

Sözcü Çelik, paylasiminin devaminda, “Diger 4 noktadaki yangini kontrol altina alma çalismalari devam ediyor. Kozan’daki yangin bölgesinde hemserilerimiz görevlilerin yönlendirmesini dikkatle takip etmeliler. Her bir canimizi güvenli bölgeye geçirmek için ekiplerimiz is basindalar.

Kozan’daki yangin rüzgarla yayiliyor. O bölge tedbir amaçli bosaltiliyor. 4 köy tedbir amaçli bosaltildi. Tüm hemserilerimiz görevlilerimizin yönlendirmelerine tam uymali.

Tüm canlarimizi korumaliyiz.

Kozan’da bosaltilan köylere kimsenin yaklasmamasi çok önemli. Yangin bir anda beklenmedik bir yeri sariyor. Lütfen tüm hemserilerimiz görevli ekiplerimizin yönlendirmelerine tam uysun. Allah tüm canlarimizi korusun” dedi.

Kaynak: İHA