Izmir'de Moto Kuryelerin Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, ayni is yerinde çalisan iki moto kuryenin kavgasinda is arkadasi tarafindan biçaklanan sahis kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi. Süpheli ise kisa sürede polis ekiplerince yakalandi.

Izmir'de Moto Kuryelerin Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü
Olay, gece saatlerinde Doganay Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir is yerinde meydana geldi. Iddiaya göre, ayni is yerinde çalisan Tayfur Kürsat Cantez (24) ile Ekrem B., arasinda is yeri içerisinde tartisma çikti. Ardindan lokantanin disarisina çikan ikili arasindaki tartismanin kavgaya dönüsmesi ile birlikte Ekrem B., üzerinde tasidigi biçagi çikararak Tayfur Kürsat Cantez’i biçakladi. Cantez, kanlar içerisinde yere yigilirken, Ekrem B., ise olay yerinden hizla kaçti.

10 dakikada yakalandi

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince Cantez, Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken, polis ekiplerince süpheliyi yakalamak için genis çapli sorusturma baslatildi. Yapilan çalismalar neticesinde koordineli bir sekilde hareket eden Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, yaklasik 10 dakika içerisinde olay yerine birkaç sokak uzaklikta süpheli sahsi suç aleti ile birlikte kiskivrak yakaladi.

Hastanede yasamini yitirdi

Zanli, polis ekiplerince gözaltina alinarak ifadesi alinmak üzere emniyete götürülürken, agir yarali durumdaki Cantez ise ameliyata alindigi hastanede yasama tutunamadi. Cantez’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan, Olay Yeri Inceleme (OYI) ekipleri adreste çalismalarini gerçeklestirirken, ekipler tarafindan baslatilan genis çapli sorusturmanin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA