CHP Kadin Kollari Genel Baskani Nazliaka, Yalova'da 'Yasamhak Projesi' Tanitim Toplantisina Katildi

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, "Siddet magduru kiz kardeslerimize, istismara ugramis kiz çocuklarimiza ve onlarin ailelerine ücretsiz hukuki destek, ücretsiz psikolojik danismanlik destegi ve diger konularda da yine her türlü destegi veriyoruz." dedi.

CHP Kadin Kollari Genel Baskani Nazliaka, Yalova'da 'Yasamhak Projesi' Tanitim Toplantisina Katildi
Nazliaka, CHP Yalova Il Baskanligi'nda düzenlenen "YasamHak Projesi" tanitim toplantisinda yaptigi konusmada, partilerine ilginin her geçen gün arttigini ifade etti.

Kadin Kollari olarak partiyi daha ileri noktalara tasimak istediklerini anlatan Nazliaka, il ve ilçelerdeki örgütlenmeyi tamamladiklarini, yil sonuna kadar da mahalle örgütlenmesini bitireceklerini dile getirdi.

Proje hakkinda bilgi veren Nazliaka, çalismanin kadina yönelik siddetle mücadele kapsaminda ortaya çiktigini belirtti.

Nazliaka, siddet magduru kadinlara destek olmaya çalistiklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Siddet magduru kiz kardeslerimize, istismara ugramis kiz çocuklarimiza ve onlarin ailelerine ücretsiz hukuki destek, ücretsiz psikolojik danismanlik destegi ve diger konularda da yine her türlü destegi veriyoruz. Su durumu çok iyi biliyoruz, bir kadin bir erkege göre fiziksel olarak daha güçlü olmayabilir, ekonomik olarak da daha güçlü olmayabilir ama bilgi de çok önemli bir güçtür. Iste biz kadinlarin, kiz kardeslerimize o bilgi gücünü veriyoruz, onlara haklarini anlatiyoruz."

Kaynak: AA