Baskan Çerçioglu Ve Günel, Karaova Mahallesi'nde Incelemelerde Bulundu

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Karaova Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Baskan Çerçioglu Ve Günel, Karaova Mahallesi'nde Incelemelerde Bulundu


Kurban Bayrami’ndaki yogunluktan dolayi Karaova Mahallesi’ndeki ZITUR Sitesi önünden geçen atik su hattinda olusan patlagin neden oldugu hasar sonrasi yapilan çalismalari yerinde denetleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ve Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel vatandaslar tarafindan büyük bir cosku ile karsilandi. Iki belediye baskanini da vatandaslar adeta bagrina basti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI genel müdürlügü ve Kusadasi Belediyesi ekiplerinin koordineli çalismasi sayesinde kisa sürede giderilen ariza sonrasi bölgede çalismalar tamamlandi.

Çalismalarin tamamlanmasinin ardindan alan incelemesi yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, IYI Parti Kusadasi Ilçe Baskani Hayati Atli, bürokratlar, daire baskanlari ve birim müdürleri eslik etti.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel “Türkiye’nin turizm baskenti Kusadasi, Kurban Bayrami tatili boyunca yaklasik 1,5 milyon ziyaretçiyi agirladi. Asiri kullanim ve yogunluk nedeniyle bayram tatilinin son günlerinde ZITUR Sitesi önünden geçen atik su hattinda patlak meydana geldi. ASKI ile Kusadasi Belediyesi ekipleri rekor sayilacak bir sürede arizayi giderdi. Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na, ASKI Genel Müdürümüz Hakan Olgaç ve ekibine, Fen Isleri Daire Baskanimiz ve ekibine, Kusadasi Belediyesi çalisma arkadaslarima gösterdikleri emek için tesekkür ediyorum. Ayrica çalismalar sürecinde ve sonrasinda bizlere büyük destek veren site sakinleri ve yöneticilerine de ayrica tesekkür ediyorum” dedi.



Baskan Özlem Çerçioglu vatandaslara hitaben yaptigi konusmada yasanan olay sonrasi bazi kesimlerce ve bazi yayin organlarinca yapilan haberlere itibar edilmemesi gerektigini belirtti.

Baskan Özlem Çerçioglu, “Öncelikle bu sicak karsilamanizdan dolayi çok tesekkür ediyorum. Keske olmasaydi diyecegimiz bir olay yasandi. Yasanmasini istemeyecegimiz bu arizaya ekiplerimiz çok kisa sürede müdahale ederek gerekli onarim çalismalarini tamamladilar. Sonuç itibariyle kul yapisi olan bir boru patlamistir. Bu olaydan bile siyasi çikar elde etmek için yapilan karalama kampanyalarinin farkindayiz. Bu bir kazadir. Bu olayin Ileri Biyolojik Atik Su aritma tesisi ile alakasi yoktur. Tesisimiz tikir tikir çalismaktadir. Arayip geçmis olsun denmesi gerekirken, yaptiklari karalama kampanyasi ile siyasi rant pesinde kosmuslardir. Bu kampanyada bildigimiz yayinci kurulus bölgede yalan haber yapmaktan da geri kalmamistir. Basit kiskançlik ile karalama kampanyasi yapmislardir” diye konustu.



Baskan Çerçioglu sözlerini söyle tamamladi: “Yapilan bu karalama kampanyasi, yalan haberler bizi daha güçlü kiliyor. Bürokratlarima burada herkesin önünde talimat veriyorum. Kusadasi’nda hemsehrilerimden gelecek istek ve talepleri ikiletmeyeceksiniz. Sizler en iyisine layiksiniz. Sizlerden tek ricam bu asparagas haberlere ve basin kuruluslarina itibar etmeyin. Göreve geldigimiz günden bugüne hizmet aski ile çalisiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ayrilamadan basimiz dik hizmetlerimize devam edecegiz.”
Kaynak: İHA