Korona Virüsten Ölen Sahsin Yakinlari Saglik Çalisanlari Ve Polislere Saldirdi

Diyarbakir Dicle Üniversitesi Hastanesinde dün gece korona virüs nedeni ile hayatini kaybeden 83 yasindaki kadinin yakinlari, polis ve saglik çalisanlarina saldirdi. 4 polisin yaralandigi, 2 saldirganin gözaltina alindigi olay ani güvenlik kameralarina yansidi.

Korona Virüsten Ölen Sahsin Yakinlari Saglik Çalisanlari Ve Polislere Saldirdi
Olay, gece geç saatlerinde Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi acil girisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sur ilçesine bagli kirsal Kitilbil Mahallesi’nde yasayan ve korona virüs teshisi konularak evde tedavi gören Nafiye Aydin’in fenalasmasi üzerine yakinlari durumu saglik görevlilerine bildirdi. Ihbarla adrese giden saglik ekipleri, Aydin’i evden alarak hastaneye getirdi. Hastanede tedaviye alinan Aydin, doktorlarin çabalarina ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Aydin’in öldügünü ögrenen hasta yakinlari polis ve saglik çalisanlarina saldirdi. 4 polis memurunun yaralandigi olayda G.T. ve C.B. olay yerine gelen takviye polis ekipleri tarafindan gözaltina alinirken, yasanan o anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Olayla genis çapta inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA