Kaymakam Besikci Sehit Aileleri Ile Bir Araya Geldi

Diyarbakir’in Yenisehir Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci, Kurban Bayram dolayisiyla ilçede ikamet eden sehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Besikci Sehit Aileleri Ile Bir Araya Geldi
Kaymakam Besikci, Kurban Bayraminda da sehit ailelerini yalniz birakmadi. Ziyaret ile ilgili açiklama yapan Kaymakam Besikci, vatan için gözünü kirpmadan canini feda eden sehitlerin degerli ailelerinin normal günlerde oldugu gibi bayramlarda da ziyaret ettiklerini söyledi.

Kaymakam Besikci, ’’Onlari sik sik ziyaret ederek ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak destek vermeye, ihtiyaçlarini karsilamaya ve her daim devlet olarak onlarin yanlarinda oldugumuzu hissettirmeye çalisiyoruz. Vatan ugrunda sehit olmus sehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, onlarin bizlere biraktiklari emanetlere sahip çikmaya devam edecegiz. Sehit ailelerimize de bayram dolayisiyla bizi ailelerinden biri olarak kabul ettikleri için de çok tesekkür ediyorum" dedi.

Bayram ziyareti için evlerine misafir olan Kaymakam Besikci’ye ziyaretlerinden dolayi mutluluklarini ifade eden sehit aileleri ise, "Bizim hiç yalniz olmadigimizi hissettiren devletimize ve her sorunumuzda yanimizda olan Kaymakam Besikci’ye çok tesekkür ediyoruz. Allah ondan razi olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA