Ankara'da Yeni Halk Ekmek Satis Büfeleri Için Basvurular Alinacak

Ankara Büyüksehir Belediyesi, 14 halk ekmek satis büfesi için basvurularin alinacagini duyurdu.

Ankara'da Yeni Halk Ekmek Satis Büfeleri Için Basvurular Alinacak
Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, artan talebi karsilamak için yeni halk ekmek satis büfeleri açilacak.

Bu kapsamda, Akyurt, Elmadag, Kahramankazan, Mamak, Keçiören ve Yenimahalle'de, 7'si ilk kez açilacak toplam 14 Halk Ekmek satis büfesi için basvurularin, 26 Temmuz-6 Agustos 2021 tarihleri arasinda Halk Ekmek Fabrikasi Genel Müdürlügü'ne yapilmasi gerekecek.

Basvuru isleminin tamamlanmasinin ardindan noter çekilis tarihi, "https://www.ankarahalkekmek.com.tr/" internet sitesinden ilan edilecek.

Çekilisten sonra Ankara genelinde hizmet veren halk ekmek büfe sayisi 412'den 419'a çikacak.

Basvuruda bulunmak isteyenler, yalnizca oturduklari ilçelerdeki bos bulunan ya da ilk kez açilacak ekmek büfelerini isletmeye hak kazanabilecek.

Ikametgah belgesi uygulamasi ile vatandaslarin baska ilçelerdeki büfelere basvuru yapmasi mümkün olmayacak. 18 yas alti ve 65 yas üstü müracaatlar da kabul edilmeyecek.

Bir aileden sadece bir basvuru alinacak, müracaatlar sirasinda kendi istegi ile kapatan ya da Halk Ekmek Fabrikasi tarafindan sözlesmesi feshedilen ekmek büfeleri de noter huzurunda yapilacak çekilise dahil edilecek.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Halk Ekmek Fabrikasi Genel Müdürü Hüseyin Velioglu, halk ekmek büfelerinde hizmet kalitesini her geçen gün artirdiklarini belirtti.

Salgin döneminde halk ekmek satis büfelerinde hijyen tedbirleri basta olmak üzere tüketici memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayisina odaklandiklarini ifade eden Velioglu, Halk Ekmek Fabrikasinin 60'in üzerinde ürettigi ekmek ve unlu mamullerle Ankaralilarin güvenene layik olmaya çalistiklarini kaydetti.

Kaynak: AA