Dalgalar Arasinda Kaybolan Gençten 7 Saattir Iz Bulunamadi

Kocaeli’nin Kandira ilçesi Bagirganli plajinda, dalgali denizde akintiya kapilarak kaybolan genci bulmak için baslatilan ve 7 saattir süren arama çalismalarindan henüz sonuç alinamadi.

Dalgalar Arasinda Kaybolan Gençten 7 Saattir Iz Bulunamadi
Edinilen bilgilere göre, ailesi ve arkadaslariyla Kocaeli’nin Çayirova ilçesinden kamp yapmak için Kandira ilçesi Karadeniz kiyisinda bulunan Bagirganli plajina gelen Özcan D. (23), dün Kandira Kaymakamliginca rüzgarli hava sebebiyle yüzmenin yasaklandigi, bu sebeple kirmizi bayrak çekilen plajda denize girdi. Dev dalgalar arasinda ilerleyen Özcan D., bir süre sonra dalgalara kapilarak gözden kayboldu. Gencin denizden çikmadigini fark eden ailesinin ihbari üzerine bölgede bulunan Kocaeli Sahilleri Su Kazalari Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve jandarma ekipleri, kayip gencin bulunmasi için çalisma baslatti.

Sabah saat 09.00 siralarinda baslatilan, KOSKEM, Sahil Güvenlik, Kiyi Emniyeti, Jandarma ve Kerpe Deniz Yildizlari Dalis Merkezi dalgiçlarinin katildigi kurtarma çalismalari 7 saattir araliksiz sürüyor. Yer yer 1.5 metreye ulasan dalgalar arasinda devam eden arama kurtarma çalismalarinda ise henüz sonuç alinamadi. Kaybolan gencin yakinlarinin çaresiz bekleyisini sürdürdügü sahilde ekipler ise dalgalara ragmen çalismalarini titizlikle sürdürüyor.
Kaynak: İHA