Büyüksehir 5 Bin Aile Ile Bayram Sevincini Paylasti

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi 5 bin aileye et dagitimini gerçeklestirdi.

Büyüksehir 5 Bin Aile Ile Bayram Sevincini Paylasti
Kurban Bayrami öncesi Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Yardim Gönüllüleri Dernegi ve hayirseverler is birliginde önemli bir yardim yapti. Bayram vesilesiyle olusturulan ekipler sehrin farkli noktalarinda tespit edilen ihtiyaç sahibi 5 bin aileye et dagitimini gerçeklestirdi. Büyüksehir Belediyesi Kadin Aile Egitim ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi koordinatörlügünde gerçeklesen çalisma ile bayram öncesi ailelerin yüzü güldü.

Büyüksehir Belediyesi öte yandan bünyesinde bulundurdugu Sosyal Yardim Merkezleri araciligiyla her ay düzenli olarak 10 bin ihtiyaç sahibi aileye destek oluyor. Yeni tip Korona virüs (Kovid-19) Salgini döneminde ise hastalikla mücadele eden vatandaslarin evlerine yaklasik 60 bin “Sifa ve Gida Paketi” dagitildi.

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ise konu ile ilgili yaptigi açiklamada yeni bir çalisma yaptiklarini belirterek, “Bayram ihtiyaçlarini gidermek için hem yetimlerimizi hem de ihtiyaç sahibi ailelerimizi tek tek dolasiyoruz. Kurban Bayrami’nda kurban kesemeyecek ailelerimiz varsa onlara destek veriyoruz. Gaziantep Büyüksehir Belediyesi olarak yetim, yoksul, yasli, magdur, muhtaç, herkesin yanindayiz, herkesin yakinindayiz. Onlarin dualariyla birlikte çalismalarimiza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA