Mersin Büyüksehir Belediyesi, Bu Bayramda Çocuklara 20 Bin Tatli Ulastiracak

İçel Büyüksehir Belediyesi’nin “Vahap Amca’yla Tatli Günler” araçlari, Kurban Bayrami’nda da mahalleleri dolasacak. 5 günde 5 ilçenin toplam 25 dezavantajli mahallesine ulasacak araçlarla çocuklara mamul, limonata ve dondurmadan olusan toplam 20 bin ürün dagitilacak.

Mersin Büyüksehir Belediyesi, Bu Bayramda Çocuklara 20 Bin Tatli Ulastiracak
İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer, her bayram oldugu gibi bu bayram da çocuklarin yüzünü gülümsetecek. Dezavantajli mahallelerde çocuklara günlük 3 bin adet dondurma ve 750 adet mamul ile limonata paketlerinin dagitildigi “Vahap Amca’yla Tatli Günler” araçlari, 5 gün boyunca çocuklarin tatli bir bayram geçirmelerini saglayacak. Ekipler, kentin dezavantajli mahallerindeki çocuklarin agizlarini tatlandirabilmek için mesaisini bayram boyu sürdürecek. Araçlar, bayramin her günü saat 17.00’den itibaren yola çikarak 5 günde Toroslar, Akdeniz, Mezitli, Yenisehir ve Tarsus’taki toplam 25 mahalleye ulasacak.

“Çocuklar için bayramda da göreve araliksiz devam edecegiz”

Büyüksehir Belediyesi’ne bagli ashanenin sorumlusu Ergün Horoz, Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi’nde yapilan dagitimda Kurban Bayrami’ndaki çalismalarina dair bilgiler paylasarak, “‘Vahap Amca’yla Tatli Günler’ projesine bayramda da hiz kesmeden devam edecegiz. İçel merkezde 4 ilçe ve Tarsus olmak üzere toplam 5 ilçede içerisinde mamul ve limonatanin oldugu 5 bin paket ile 15 bin adet dondurmayi çocuklarimizla bulusturacagiz. Çocuklarin bayramda agizlarini biraz daha tatlandirmak için görev yapmaya araliksiz devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA