LG Full HD IPS Ekrana Sahip Monitörlerle Genis Açi, Gerçek Renk

LG'nin Full HD IPS ekrana sahip monitörleri LG 32MP60G-B ve 27MP60G-B gelismis renk üretimi ve genis açilardan izlenebilme özelligi ile hem is hem de oyun odakli kullanimda fark yaratiyor.

LG açiklamasina göre, LG Electronics (LG) Full HD IPS ekrana sahip monitörlerle, ister is ister oyun odakli olsun tüm kullanicilarin ihtiyacina en uygun yaniti veriyor.

AMD FreeSync, 1 ms MBR, Okuyucu Modu, Titresim Önleme ve OnScreen Control ile öne çikan LG 32MP60G-B ve LG 27MP60G-B monitör dünyasina farkli bir soluk getiriyor.

Genis açilarda gerçek renk sunan monitörler, IPS teknolojisiyle sivi kristal ekranlarin performansini bir kez daha kanitliyor. Kullanicilar, kisalan tepki süreleri ve gelismis renk üretimi ile ekrani genis açilardan izleyebiliyor.

LG 32MP60G-B daha az mavi isik yayarak daha fazla göz konforu sagliyor. Göz yorgunlugunu azaltmaya yardimci olmak için mavi isigi azaltan Okuyucu Modu, kagida benzer bir renk sicakligina sahip bir ekran olusturuyor ve okuma için en uygun kosullari sagliyor.

Titresim Önleme özelligi ise ekrandaki görünmez titremeyi önleyerek göz yorgunlugunu azaltmaya yardimci oluyor. Kullanicilara uzun süreli rahat bir çalisma ortami sagliyor. Oyuncular için çekici özelliklere sahip olan LG 32MP60G-B, 1 ms MBR ile akici bir oyun deneyimine yardimci olarak bulanikligi ve gölgelenmeyi azaltiyor.

Oyuncular, AMD FreeSync teknolojisi ile yüksek çözünürlüklü ve hizli tempolu oyunlarda kesintisiz ve akici hareket deneyimi yasayabiliyorlar. Monitör, ekran yirtilmasini ve takilmayi neredeyse ortadan kaldiriyor. Dinamik Hareket Senkronizasyonu giris gecikmesini azaltirken, Siyah Dengeleyici, oyuncularin en karanlik yerlerde saklanan keskin nisancilari görmesine ve flas patladiginda hizla kaçmasina yardimci oluyor.

Üç tarafi ince bir çerçeveyle çevrili LG27MP60G-, bu farkli tasari ile kullanicinin dikkatinin ekrana odaklanmasini sagliyor. Bu ekran ayni zamanda uygun egim ayarlari ile optimize edilmis bir çalisma ortami yaratilmasina yardimci oluyor.

Mavi isigi azaltan Okuyucu Modu ve Titresim Önleme özelligi, tipki LG 32MP60G-B'de oldugu gibi en uygun okuma kosullarini olusturuyor. Bulanikligi ve gölgelenmeyi azaltma, AMD FreeSync ile akici ve hizli hareket imkani verme, giris gecikmesini azaltma ve siyah dengeleme özellikleri de oyun tutkunlari için fark yaratiyor.

Kaynak: AA