Çorum'da Yangin Açiklamasi 3 Ev Ve 1 Ahir Kül Oldu

Çorum’un Iskilip ilçesinde çikan yanginda 3 ev, 1 samanlik, traktör ve römork yandi.

Çorum'da Yangin Açiklamasi 3 Ev Ve 1 Ahir Kül Oldu
Edinilen bilgiye göre, Sadik Gökçe’ye ait evde bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen alevler Edip Uludogan’a ait eve ve baska bir eve siçradi. Köylülerin ihbari üzerine olay yerine Iskilip ve Bayat Belediyesine ait çok sayida ekip sevk edildi. Yangina ilk müdahaleyi yapan köylüler evlerde bulunan esyalari yanmamasi için disari çikardi.

Patlama ani kamerada

Vatandaslar ve ekipler yangina müdahale ettigi sirada yanan evlerden birisinde patlama meydana geldi. Patlama sirasinda yangina müdahale eden vatandaslar ve ekipler büyük korku yasadi. Kamera tarafindan kaydedilen görüntülerde panige kapilan vatandaslarin kaçtigi görüldü.

Patlamanin ardindan etrafa saçilan kivilcimlar yangin bölgesinin yan tarafindaki tarlada bulunan saman balyalarina siçradi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile alevler büyümeden kontrol altina alindi. Köydeki yangin itfaiye ekiplerinin yogun çalismasi sonucu kontrol altina alinirken sogutma çalismalari sürüyor. Yanginda Sadik Gökçe’ye ait 2 ev ve Edip Uludogan’a ait 1 ev, 1 samanlik, traktör ve römork yandi.

Yanginla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA