Baskanvekili Güzgülü, Nöbetçi Birimlerle Bayramlasti

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Kurban Bayrami’nin ilk gününde görevi basinda çalismalarini sürdüren Ulasim, Zabita, MASKI Su Ariza ve Gasilhane birimlerini ziyaret ederek; nöbetçi personellerle bayramlasti.

Baskanvekili Güzgülü, Nöbetçi Birimlerle Bayramlasti
Kurban Bayrami boyunca Manisalilara hizmet etmek için görev basinda olan Manisa Büyüksehir Belediyesi nöbetçi birimlerinde bayramlasma programi gerçeklesti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Valisi Yasar Karadeniz ile birlikte gerçeklestirdigi Itfaiye ziyaretinin ardindan, Ulasim Dairesi Baskanligi personelleri ile bir araya geldi. Trafik Hizmetleri Sube Müdürü Bülent Ceylan, Baskanvekili Güzgülü’ne Kurban Bayrami boyunca devam edecek olan çalismalar hakkinda bilgiler verdi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlari ile kirmizi otobüslerin bayramda ücretsiz ulasim hizmeti verecegini aktaran Ceylan, “Terminallerimiz, faal durumda. Bunun yaninda trafik sikisikliginin oldugu durumlarda ekiplerimiz gerekli müdahaleleri yapiyor. Olasi sinyalizasyon arizalari için ekibimiz hazir. Yol çizgi çalismalarimizi bayram öncesi gerçeklestirmistik, levhalama çalismalarimiz devam ediyor” diye bilgi verdi. Ulasim Dairesi personellerinin bayramlarini kutlayan Güzgülü, ekiplere çalismalarinda kolayliklar diledi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Güzgülü, bayramlasma programinin devaminda Zabita Dairesi Baskanligi ekipleri ile bir araya geldi. Zabita Dairesi Baskani Mustafa Duman ve sube müdürlerinin de hazir bulundugu ziyarette, personelin bayramini tebrik etti. Daire Baskani Mustafa Duman, Kurban Bayrami süresince nöbetçi ekiplerin özellikle belirlenen noktalarin disinda gerçeklestirilmeye çalisilan kaçak kurban kesiminin önüne geçilmesi amaciyla ekiplerin görevlendirildigini söyledi.

Zabitaya çalismalarinda basarilar dileyen Baskanvekili Güzgülü, nöbetçi ekiplerle hatira fotografi çektirerek ziyareti noktaladi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Güzgülü, MASKI Su Ariza birimini de ziyaret etti. Içme Suyu Dairesi Baskani Fevzi Demir’den gün içerisinde yasanan gelismelere iliskin bilgiler alan Güzgülü, personele ve ailelerine iyi bayramlar diledi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Mehmet Güzgülü, nöbetçi birimlerle bayramlasma programini Gasilhane Hizmet Binasi ziyareti ile noktaladi. Cenaze hizmetleri ve ilaçlama birimlerinin de bayramini tebrik eden Güzgülü, ekiplere çalismalari dolayisiyla tesekkür etti.
Kaynak: İHA