ODD'nin Düzenleyecegi Autoshow 2021 Mobility, OICA Uluslararasi Fuar Takvimi'ne Dahil Edildi

1426 Eylül tarihlerinde gerçeklesecek olan Autoshow 2021 Mobility, dijital ortamda dünyada bir ilki gerçeklestirerek panaromik görüntüleme teknolojisi ile otomotiv tutkunlariyla bulusacak.

ISTANBUL – . Dijital ortamda dünyada bir ilki gerçeklestirerek panaromik görüntüleme teknolojisi ile otomotiv tutkunlariyla bulusacak olan Autoshow 2021 Mobility Fuari, Uluslararasi Otomotiv Sanayicileri Birligi’nin (OICA) Uluslararasi Fuar Takvimi'nde yer aldi.

Bu yil Otomotiv Distribu¨törleri Dernegi (ODD) tarafindan 17’ncisi düzenlenecek ve ilk kez dijital platformda gerçeklestirilecek olan Autoshow 2021 Mobility için geri sayim basladi. 14-26 Eylül tarihlerinde gerçeklesecek olan Autoshow 2021 Mobility, dijital ortamda dünyada bir ilki gerçeklestirerek panaromik görüntüleme teknolojisi ile otomotiv tutkunlariyla bulusacak.

OICA’nin fuarlar takvimine 2006 yilinda dahil olarak, uluslararasi nitelik kazanmis olan Istanbul Autoshow, bu yil çagin ihtiyaç ve teknolojilerine adapte olarak dijital bir platformda “Mobilite” temasi ile ziyaretçileriyle bulusuyor.

Mobilite temasiyla ilklere sahne olacak Autoshow’da yaklasik 30 otomotiv markasinin bir çok modeli son teknolojilerle görücüye çikacak. Fiziki aktiviteler ile de zenginlesecek fuarda otomobil, hafif ticari araç, motosiklet ve scooterlar sevenleriyle bulusacak.

Autoshow 2021 Mobility, özel olusturulan bir alt yapi üzerinden tüm cihazlardan ücretsiz olarak gezilebilecek. Fuari ve fuarda yer alacak etkinlikleri ücretsiz olarak ziyaret etmek isteyen tüm otomotiv tutkunlari www.odd.org.tr adresinden giris yaparak kayit olup, bu deneyimi herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan yasayabilecek.

ODD tarafindan düzenlenen ilk dijital Autoshow olma özelligine sahip olacak organizasyonda katilimci her marka, sanal gezinti için boyutlandirilmis özel stant alanini tasarladi. Ziyaretçiler markalarin satis temsilcileriyle de canli olarak görüsebilecek, finansman imkanlari hakkinda bilgi alabilecek, "merchandising ürünlerine" ulasabilecek ve fiziki test sürüsü için rezervasyonlarini planlayabilecekler.

Fuarin destekçileri ise basta Castrol olmak üzere, Otokoç Otomotiv, Autorola, Garanti BBVA , Continental ve IPSOS markalari oldu.
Kaynak: AA