Numan Kurtulmus Açiklamasi 'Cumhurbaskanimizi Daha Yüksek Oy Oraniyla Yeniden Seçecegiz'

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Denizli’deki Genisletilmis Il Danisma Toplantisinda yaptigi konusmada, 15 belediyeyi aldiklarini ve geriye kalan 5 belediyeyi alip tarih yazacaklarini belirterek, “Cumhurbaskanimizi daha yüksek oy oraniyla insallah yeniden Cumhurbaskani seçecegiz” dedi.

Numan Kurtulmus Açiklamasi 'Cumhurbaskanimizi Daha Yüksek Oy Oraniyla Yeniden Seçecegiz'
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Genisletilmis Il Danisma Toplantisi’na katildi.

Kurtulmus, yaptigi konusmada, “Herhalde uzun bir aradan sonra ilk sefer yüz yüze bir il danisma toplantisi yapiliyor. Bu toplantida sizlerle bir olmak nasip oldu ve bundan dolayi Allah’a sükür ederim. Bugünden itibaren de insallah çalismalarimizi hizlandirarak daha fazla ve güçlü bir sekilde çalismalarimizi büyülterek yolumuza devam edecegiz. Çünkü bizim digerlerinden farkimiz su; Biz yapacagiz onlar yikacak, biz millete hizmet edecegiz onlar konusacak. Dolayisiyla yapmak bize, bozmak onlara, bütünlestirmek bize, dagitmak onlara düsecek” dedi.



“Yapmak, birlestirmek, büyütmek niyeti olmadigi için millet CHP’yi iktidara getirmiyor”

Hedeflerinin yeniden güçlü bir Türkiye’ye kurmak olduklarini belirten Numan Kurtulmus, “2023’te insallah Denizli’de de çok çalisarak Recep Tayyip Erdogan’i Cumhurbaskanimizi daha yüksek oy oraniyla insallah yeniden Cumhurbaskani seçecegiz. Cumhur ittifaki olarak 15 belediyemiz var. Insallah geri kalan alamadigimiz 5 tane belediyeyi de alarak Denizli’de tarih ve destan yazacagiz. Hedefimiz nedir? Türkiye dedigimiz aziz vatani yeniden güçlü Türkiye’yi kurmaktir. Yani ekonomisinden sehirlerine adap olmus haline, savunma sanayisinden uluslar arasi rekabete, egitim sisteminden saglik sistemine kadar her alanda güçlü ve büyük Türkiye’yi kurabilmektir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar oldugu hangi zamanda Türkiye’de kisa dönemlerdeki iktidar olduklarinin disinda zaten bu millet niye sittin sene Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirmiyor. Yapmak, birlestirmek, büyütmek niyeti olmadigi için” ifadelerini kullandi.

“Samimiyetle gece gündüz çalistik”

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise, “Tüm büyüklerimizin destegiyle biz buraya geldik ve ben emek vererek katki saglayan, dua eden, bir parmak dahi olsa dokunan herkese tesekkür ediyorum. Bizim en büyük sorunumuz yaptiklarimizi çok net bir sekilde anlatamamak. Bu noktada tabi ki de anlatmamasi gerekiyor. Bazilari yapmadiklari eyler üzerinde algi yapiyor. Biri bin seklinde anlatiyorlar ama biz bu güne kadar hiç sov yapmadik, yapmadigimizi yaptik demedik. Samimiyetle gece gündüz çalistik” dedi.



“Destan yazmak için kararli ve azimliyiz”

Kendisine verilen emaneti sarsmadan tasiyacagini belirten AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör ise, “Insallah 2023 ve 2071 dahil o yagan yagmurda beraber yürüyecegiz. Bu emanetin onurunu sarsmadan tasiyacagimi bilmenizi istiyorum. Biz Denizli’miz için AK Parti olarak destan yazmak için kararli ve azimliyiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA