Altinova Sahili Göz Kamastirmaya Basladi

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi, sehrin kullanilabilir sahil seridini arttirmak için baslattigi çalismalari hiz kesmeden sürdürüyor. Cumhuriyet ve Degirmenalti Mahalleleri arasinda uzanan yeni sahil yürüyüs yolu ile es zamanli olarak yürütülen Altinova Mahallesi sahil düzenleme çalismalari son asamaya geldi.

Altinova Sahili Göz Kamastirmaya Basladi
Kapsamli bir sekilde gerçeklestirilen Altinova Mahallesi sahil çalismalari, denize dogru yasanan toprak kaymasinin önüne geçmek için beton bloklarin yerlestirilmesi ile baslamisti. Daha sonra çevre düzenlemesi çalismalarina geçilmis, saat kulesi, spor alanlari, palmiye agaçlari gibi farkli konseptlerle sahil seridinin albenisi arttirilmisti.

Çalismalar son asamaya geldi

Süleymanpasa Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan yürütülen asfalt serimi, çocuk parklari oyun gruplarinin montaji, dekoratif beton kaldirim yapimi ve yürüyüs alanlari ile Altinova Mahallesi sahil düzenleme çalismalari son asamaya gelirken, Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, sahilde gerçeklestirilen faaliyetleri günbegün yakindan takip ediyor.

“Mahallelerimiz yeni bir çehreye kavusuyor”

Çalismalari yerinde inceleyen Baskan Yüksel, mahalle sakinleri ile de fikir alisverisinde bulunarak talep ve beklentilerini dinliyor. Çalismalarla ilgili açiklamada bulunan Yüksel, “Her alanda daha yasanabilir bir Süleymanpasa için, ferah, modern, konforlu ve estetik yasam alanlari ile ilçemizin mahalleleri yeni bir çehreye ve kimlige kavusuyor. Altinova sahilimizde devam eden çevre düzenlemesi kapsaminda, sabah saatlerinde baslayan zemin hazirliginin tamamlanmasinin ardindan caddemizi asfaltladik. Ekiplerimizin çalismasini yerinde inceleyerek devam eden yapim isini ve yapacagimiz diger çalismalari planladik. Sehir yasaminin merkezinde deniz ve doganin essiz güzelliklerini bulusturacagimiz projemizde hizla sona yaklasiyoruz. Simdiden mahalle sakinlerimize ve Süleymanpasa’da yasayan tüm hemsehrilerimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA