AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus; 'Denizli, Ege Bölgemizin Vitrin Sehirlerinden Birisidir'

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Denizli Büyüksehir Belediyesinin hizmet ve yatirimlarindan övgüyle bahsederek; "Denizli, Ege Bölgemizin vitrin sehirlerinden birisidir" dedi.

AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus; 'Denizli, Ege Bölgemizin Vitrin Sehirlerinden Birisidir'


Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’i ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Grup Baskanvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Sahin Tin ve Ahmet Yildiz ile AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör ve beraberindekiler eslik etti. Baskan Zolan ilk olarak Kurtulmus’a Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’nda sergilenen Yatagan Palasi, Denizli Sancagi ve Büyüksehir Belediyesi Kültür Yayinlarini anlatti. Genel Baskanvekili Kurtulmus’u Denizli’de agirlamaktan büyük memnuniyet duyduklarini kaydeden Baskan Zolan, "Sizlerin destegi, Cumhurbaskanimizin liderliginde Denizli’mizde sehircilik anlaminda 2004’ten bugüne kadar büyük bir mesafe aldik. Önceki dönem Ekonomi Bakanimiz Nihat Zeybekci Bey ile baslayan yerel yönetim devam ediyor. Ekibimizle, teskilatimizla hep beraber gayret ediyoruz" dedi.



"Denizli 2004’ten bugüne siyahla beyaz gibi oldu"

Denizli’nin 2004’ten bugüne kadar siyahla beyaz gibi olduguna dikkati çeken Baskan Zolan, "Sehrimizin önceki halini çok iyi biliyorsunuz. Denizli’yi nefes alabilen bir sehir haline getirdik. Denizli’nin gidilecek yesil alani yoktu, yesil alanlarla donattik. Kentin alt yapisi 50-60 yillikti, çok kötüydü, onlari bastan asagi yeniledik. Spor alanlari, kültür merkezleri, gençlik merkezleri hülasa vatandasimizin arzu ettigi, istedigi ihtiyaç duyulan tüm yatirimlari gece gündüz çalisarak sizlerin destegiyle, Cumhurbaskanimizin liderliginde yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Emanete sahip çikma bilinciyle güvene layik olmaya gayret ediyoruz. Insallah kentimizi, ülkemizi daha ilerde görmek arzusundayiz."

"Bizim için hizmetin siniri yok"

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus ise, Denizli’de bulunmaktan dolayi büyük bir memnuniyet duydugunu belirterek, Baskan Zolan’i ikinci kez ziyaret ettigini hatirlatti. Kurtulmus, "Dün gibi hatirliyorum. Aradan ne kadar geçti? Yerel seçimler öncesinde aday tanitim toplantisi için buraya gelmistik. O günden bu yana Osman Baskanimiz halkin verdigi yetkiyi, icazeti en güzel sekilde kullanarak Denizli’ye ekibiyle beraber, milletvekili arkadaslarimizla, il baskani arkadaslarimizla beraber burada güzel bir çalismayi ortaya koyuyorlar. Ben de bu bölgeyi bilen birisi olarak Denizli’nin yillar içerisinde nasil gelistigini birebir sahit olmus insanlardan birisiyim. Güzel hizmetler yapildi ama bizim için hizmetin siniri yok" dedi.



"Güçlü büyük Türkiye"

"Denizli’ye yakisani yaptik" sloganina atfen konusmasini sürdüren Kurtulmus, sunlari söyledi: "Slogani çok güzel koymussunuz. Denizli’ye yakisani yapmak konusunda isin sonu yok. Eldeki imkanlarla halkin isteklerini, beklentilerini, sehrin ihtiyaçlarini karsilayacak en güzel projeleri, yatirimlari ortaya hep beraber koyacaksiniz. Sayin Cumhurbaskanimiz zaten yeniden güçlü büyük Türkiye ideali çerçevesinde sehirlerimize de sehirlerimizin kalkinmasina da ayri bir önem veriyor. Dolayisiyla güçlü büyük Türkiye demek her bir sehrinin de ayni zamanda ekonomik, sosyal, kültürel olarak gelistigi, büyüdügü, ileriye gittigi bir Türkiye demektir. Denizli, Ege bölgemizin vitrin sehirlerinden birisidir. Anadolu’nun önemli kentlerinden birisidir. Denizli’nin yillar içerisinde hem yerel yönetimler bakimindan hem de sanayilesme alaninda ileri gitmis oldugunu görüyoruz."

Denizli’ye açik çek

Denizli’nin daha önünde gidecek çok yolu oldugunu vurgulayan Kurtulmus, "Bu anlamda hükümetin, Sayin Cumhurbaskanimizin vermis oldugu destek tabiri caizse açik çek. Bütün illerimiz için geçerli oldugu gibi Denizli için de bu açik çeki veriyoruz. Yaptiginiz her türlü hayirli hizmetin, milletin daha ileriye gitmesini saglayacak faaliyetin yaninda sonuna kadar duracagimizi, buna destek olacagimizi bir kere daha buradan ifade ediyoruz" diye konustu.

Konusmanin ardindan Baskan Zolan, günü anisina AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus’a hediye takdim etti.
Kaynak: İHA