Vali Çiftçi Ve Baskan Asgin'dan Hayvan Pazarinda Inceleme

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Kurban Bayrami öncesi kentteki canli hayvan pazarini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Çiftçi Ve Baskan Asgin'dan Hayvan Pazarinda Inceleme
Incelemeler sirasinda hem satis yapan hem de kurban almak için pazarda bulunan vatandaslara hayirli alisverisler temennisinde bulunan Vali Çiftçi ve Baskan Asgin, bayram nedeniyle kurbanlik almak için pazara gelen vatandaslarla da bir süre sohbet ederek bayramlarini tebrik ettiler. Pazari gezerken alici ve satici arasinda yasanan pazarliga aracilik ederek anlasmalarini saglayan Çiftçi ve Asgin, ayrica alici ve saticilara pandemi sürecinde toplum saglini riske atmamalari için pandemi kurallarina dikkat etmeleri için çagrida bulundular.

Alici ve saticilari bulusturan kentteki canli hayvan pazarinda ayni zamanda geleneksel bir kültürün yasatildigini dile getiren Vali Çiftçi, “Kurban bayramlarinda bayram heyecani önce burada baslar. Bayramlar sevgiyle, hosgörüyle, paylasmakla, yardimlasmakla güzel ve anlamlidir. Bölünmez bütünlügümüzü, birlik ve beraberligimizi sürekli kilmak, huzur ve güven ortami içerisinde yasamak sevgi ve hosgörü ile mümkündür. Saglikli ve müreffeh gelecekler simdi gösterecegimiz sabir ve gayretlerin sonucu olacaktir. Islam aleminin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum” dedi.

Kurban Bayrami öncesi vatandaslarin huzur içerisinde bayramlarini geçirmeleri amaciyla gerekli tüm tedbirlerin alindigini belediyenin bayram boyunca Çorum halkinin hizmetinde olacagini belirten Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ise, “Ilgili birimlerimiz bayram boyunca hemsehrilerimizin hizmetinde olacak. Temizlik Isleri Müdürlügü, Zabita Müdürlügü ve Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli personelimiz bayram süresince 24 saat görevinin basinda olacak. Yine bayram boyunca su ariza, kanalizasyon ve içme suyu aritma tesislerinde nöbetçi personelimiz hazir bulunacak” diye konustu.

Kaynak: İHA