Tartistigi Husumetlisine Çay Bahçesinde Kursun Yagdirdi

Kocaeli’de çay bahçesinde oturan sahsa, husumetlisi oldugu iddia edilen süpheli tarafindan 5 el ates edildi. Yarali olay yerindeki müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilirken, süpheli ise silahiyla birlikte polis ekiplerine teslim oldu.

Tartistigi Husumetlisine Çay Bahçesinde Kursun Yagdirdi
Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Pasa Caddesi üzerinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.S. isimli sahis cadde üzerinde bulunan çay bahçesinde oturdugu sirada husumetlisi oldugu iddia edilen H.A. ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine H.A. silahini çikarip T.S.’ye 5 el ates etti. Kovanlardan biri T.S.’nin karin bosluguna isabet ederken, birisi de cep telefonuna isabet etti. Olayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkez’ine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan T.S., ambulansla Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. T.S.’yi yaralayan H.A. ise olay yerinde silahi ile birlikte polise teslim oldu.

Ekipler olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA