Kargi Esnaf Kefalette Mehmet Helvaci Güven Tazeledi

Kargi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi. Genel kurulda Mehmet Helvaci ve yönetimi güven tazeledi.

Kargi Esnaf Kefalette Mehmet Helvaci Güven Tazeledi
Genel kurulda divan baskanligina Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve TESKOMB 9. Bölge Birligi Baskani Vedat Canbek seçildi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan açilis konusmasini yapan Kargi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Mehmet Helvaci, katilan tüm ortaklara ve misafirlere tesekkür etti. Helvaci’nin konusmasinin ardindan gündem maddelerine geçildi.

Geçmis yillara ait gelir gider tablalarinin okunulmasi, 2021 yili tahmini gelir ve giderlerin okunulmasinin ardindan divan baskani tarafindan yönetim listesi sunmak isteyenlerin listelerini divan baskanligina sunmalari istendi. Divan Baskanligi’na sadece mevcut baskan Mehmet Helvaci listesini sunarak, Kargi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani olarak seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurulun toplantisi sonunda, Eski Kargi Esnaf Odasi Baskani ve Esnaf Kefalet Kooperatifi üyesi olan Mustafa Ugur’un emekli olarak esnafligi birakmasindan dolayi, ÇESOB Baskani Recep Gür tarafindan plaket verildi.

Mehmet Helvaci’nin yönetim kurulu listesi 2. Baskan Adem Bülbül, üyeler Hasan Ayranci, Emin Kaplan, Abdulaziz Akgül ve Denetim Kurulu Yusuf Borucu ve Hüseyin Kantekin’den olustu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplanti salonunda gerçeklesen genel kurula, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve TESKOMB 9. Bölge Birligi Baskani Vedat Canbek, ÇESOB Baskani Recep Gür, Sanayi ve Ticaret Il Müdürü Fikret Yildirim, Halk Bankasi Müdürü Özgür Bas, oda baskanlari ile siyasi parti ve STK temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA