Büyüksehir Belediye Baskani Gürkan Ve AK Parti Milletvekili Kahtali'dan Kurban Bayrami Mesaji

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan ve AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali, Kurban Bayrami dolayisiyla mesaj yayimladi.

Baskan Gürkan mesajinda, vatandaslarin huzurlu ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmesi için Büyüksehir Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirleri aldiklarini belirterek, yola çikacak tüm vatandaslardan trafik kurallarina uymalarini istediklerini bildirdi.

Malatya halkinin refahi ve mutlulugu için gece gündüz çalistiklarini aktaran Gürkan, sunlari kaydetti:

"Bayramlar, dayanisma, yardimlasma, paylasma ve birlikte yasama kültürümüzün güçlenmesine katkilar saglayan ilahi ve özel günlerdir. Ancak son iki yildir, zorlu salgin süreci hayatimizda birçok degisiklige yol açti. Geçtigimiz yil özellikle bayramlarda alisik oldugumuz ziyaretleri gerçeklestiremedik. Ülkemiz genelinde asilama noktasinda elde edilen basariyla normale dönüs için adim atilmis olsa da yeni bir salgin dalgasi daha yasamamak için yine de tedbiri elden birakmayalim. Maske ve sosyal mesafeye mümkün oldugunca dikkat edelim. Bu duygu ve düsüncelerle basta sehit ailelerimiz olmak üzere hemserilerimin Kurban Bayrami'ni tebrik ediyor, bayramin ülkemize, milletimize, Islam alemine ve insanliga, saglik, huzur ve selamet getirmesini temenni ediyorum."

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali ise Kurban Bayrami'nin tüm Islam alemine hayirlar getirmesini temenni etti.

Bayramlarin baris ve sevinç günleri oldugunu aktaran Kahtali, mesajinda su ifadeleri kullandi:

"Bizi bu müstesna güne kavusturan Rabb'imize sükürler olsun. Mübarek Kurban Bayrami'nin basta ülkemiz olmak üzere tüm Islam alemine hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Bu yil ki Kurban Bayrami'ni, bir direnis destani olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yil dönümünün hemen ardindan kutluyoruz. Bu vesileyle o gecede kanlariyla destan yazan tüm sehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, gazilerimize saglik ve afiyet diliyorum. Kurban Bayrami'nizi en kalbi duygularimla tebrik ediyor, bütün hemsehrilerimize Allah'tan saglik ve esenlikler diliyorum."

Kaynak: AA