Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi Baskani Eroglu'ndan 15 Temmuz Mesaji

Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu, “15 Temmuz, karanliktan aydinliga çikarken öznesi millet olan demokrasinin kazandigi gündür” ifadelerine yer verdi.

Türk Veteriner Hekimleri Birligi Merkez Konseyi Baskani Ali Eroglu, 15 Temmuz darbe girisiminin 5 yili nedeniyle bir mesaj yayimladi. Eroglu mesajinda, “Büyük Türk milletinin kendi kaderini kendisinin belirleme iradesinin bir tecellisi olarak 15 Temmuz; vatanini, milletini, namusunu, istiklalini ve istikbalini korumak ve kurtarmak için ölümü göze alan kahramanlarin bu hain saldiriya karsi destan yazdigi bir sivil direnis olarak anilacaktir. 15 Temmuz, karanliktan aydinliga çikarken öznesi millet olan demokrasinin kazandigi gündür. Milletimizin özgürlügüne, demokrasimize, milli birlik ve beraberligimize kasteden hainler, dün oldugu gibi her zaman yenilmeye mahkûmdurlar. Bu aziz millete kimler hainlik ederse bilinsin ki sonlari hep hüsran olmustur. 15 Temmuz 2016 hain darbe tesebbüsünde bulunanlar bunun son örnegidir. Dün FETO, yarin baska bir bedhah. Arkalarina kimleri alirlarsa alsinlar, hangi gücün piyonu olurlarsa olsunlar bu milleti yikamayacaklar ve asla yenemeyeceklerdir.

15 Temmuz hain darbe girisiminde bulunanlari lanetliyor, 15 Temmuz, ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayisi ile meslektasimiz Veteriner Hekim Dr. Ramazan Konus ve tüm sehitlerimize Allah’ta rahmet, ailelerine sabir, gazilerimize saglik ve esenlikler diliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA