Cumhurbaskani Erdogan, Rize'deki Son Durumla Ilgili Bilgi Aldi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Rize’de meydana gelen sel ve heyelanlarla ilgili son durum hakkinda Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeber’den telefonda bilgi aldi.

Cumhurbaskani Erdogan, Rize'deki Son Durumla Ilgili Bilgi Aldi
Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligindan yapilan açiklamaya göre, Cumhurbaskani Erdogan görüsmede sel ve heyelan nedeniyle hayatini kaybeden vatandaslara Allah’tan rahmet dileyerek, Rize halkina geçmis olsun temennilerini iletti. Bölgenin durumu ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgi alan Cumhurbaskani Erdogan, yaralarin sarilmasi için devletin tüm imkanlariyla vatandaslarinin yaninda oldugunu belirtti.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum ile Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Cumhurbaskani Erdogan’in talimatiyla Rize’de sel ve heyelanin yasandigi bölgede bulunuyor.
Kaynak: İHA