Ankara'da 3 Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Ankara’nin Çankaya Ilçesinde 3 otomobil çarpisti. Kazada 3 kisi yaralanirken, yaralilardan biri esini önce sakinlestirdi daha sonra ise teselli etti.

Ankara'da 3 Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali


Kaza Ankara’nin Çankaya Ilçesi Olgunlar Caddesi ile Bankaci Sokak kesisiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, U.B., 06 FC 021 plakali otomobiliyle Bankaci sokak üzerinden Mithat Pasa Caddesi istikametine hareket halindeyken, önce Mustafa K. idaresindeki 06 T 6724 plakali ticari taksiyle ardindan M.B., kontrolündeki 06 T 2837 plakali ticari otomobille çarpisti. Çarpismanin etkisiyle 3 otomobil savruldu. Kazayi gören diger sürücüler saglik ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri U.B., esi Y.B., ve ticari taksi soförü M.B.’ye yaptiklari ilk müdahalenin ardindan çevredeki hastanelere sevk etti. Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.

Yarali esini saatlerce ellerinden öperek teselli etti

Olay yerine gelen ambulansta ilk tedavileri süren yarali U.B., ve esi Y.B.’yi saatlerce ellerinden öperek önce sakinlestirdi daha sonra ise teselli etti. O anlar ise kameralara yansidi.
Kaynak: İHA