Ilk 500 Listesine Giren Firmaya TSO'dan Plaket

Zonguldak’in Eregli Ilçesi Ticaret ve Sanayi Odasi, Istanbul Sanayi Odasi tarafindan belirlenen Ilk 500 Sanayi Kurulusu arasinda yer alan Çinar Boru Profil A.S.’ye plaket takdim etti.

Ilk 500 Listesine Giren Firmaya TSO'dan Plaket
Istanbul Sanayi Odasi’nin (ISO) her yil yaptigi arastirma sonucunda belirlenen Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kurulusu arasinda uzun zamandir yer alan Çinar Boru Profil A.S. firmasi 2020 yili sonuçlarina göre bu basarisini yineleyerek 325. sirada yer alma basarisi gösterdi.

Kdz. Eregli Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Arslan Keles ve beraberinde Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Tasin Tanyildiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Bakkaloglu, Özgür Erdogan ve Genel Sekreter Gündüz Acar’in katilimlari ile Çinar Boru firmasina ziyaret gerçeklestirildi.

Basarilarindan dolayi firmayi tebrik eden Baskan Keles, her sene katlanarak basarilarin artmasi temennisinde bulundu ve plaket takdim etti. Çinar Boru firmasi Yetkilileri; Abdulkadir Çinar, Muhammet Çinar ve Genel Müdür Ali Turan, TSO Yönetimine ziyaretlerinden ve plaket takdiminden dolayi tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA