Düzce Üniversitesinde AA Fotograflari Ile Dijital 15 Temmuz Sergisi Düzenlendi

Düzce Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsaminda, Anadolu Ajansi fotograflarindan olusan “Milli Irade Geçilmez” temali dijital 15 Temmuz Fotograf Sergisi düzenledi.

Anadolu Ajansinin destekleriyle düzenlenen sergide; Cumhurbaskanligi Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Genel Kurmay Baskanligi, Milli Savunma Bakanligi ile ülkenin çesitli sehirlerinde milletin gösterdigi kahramanlik öyküleri, fotograflar kareleri esliginde etkili bir sekilde ziyaretçilerle bulusuyor.

Sergide; darbenin basarisiz olmasinda devlet-millet bütünlesmesi, halkin demokrasiye bagliligi, milletin direnisinin önemi ve yazilan demokrasi destani öne çikiyor. Hain darbe girisimini unutmamayi, unutturmamayi, 15 Temmuz ruhunu her zaman canli tutmayi amaçlayan sergi, gelecek nesiller için de önemli bir belge niteligi tasiyor.

Milli Irade Geçilmez” temali 15 Temmuz Fotograf Sergisi, 14-30 Temmuz tarihleri arasinda https://sanalsergi.duzce.edu.tr/ internet adresi üzerinden çevrim içi ziyaretçilere açik olacak.

Kaynak: AA