15 Temmuz Sehit Yainlari, Gaziler Ve Aileleri Güngören Belediyesinde Bir Araya Geldi

Güngören Belediyesinin 15 Temmuz’un yildönümü sebebiyle sehit yakinlari ile gazi ve aileleri onuruna düzenledigi aksam yemegi programinda duygu dolu anlar yasandi.

15 Temmuz Sehit Yainlari, Gaziler Ve Aileleri Güngören Belediyesinde Bir Araya Geldi


15 Temmuz Sehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla Güngören Belediyesinin ev sahipliginde Güngören’de bulunan sehit yakinlari, gaziler ve ailelerinin onuruna aksam yemegi programi düzenlendi.

Programa Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, Güngören Kaymakami Zeyit Sener, Güngören Ilçe Emniyet Müdürü Murat Aydin, sehit aileleri, gaziler ile yakinlari katildi.

Program öncesi sehit aileleri, gazi ve aileleri ile tek tek sohbet eden Baskan Demir, Kaymakam Sener ile Emniyet Müdürü Aydin bu anlamli programda bir araya gelmemin gururunu yasadiklarini belirtti.



Yemek programi öncesinde konusan Baskan Bünyamin Demir, “Geldiginiz için hepinize tesekkür ediyorum, Allah tüm sehitlerimize tekrar gani gani rahmet eylesin. Allah bu memleketi onlarin yüzü suyu hürmetine her daim Müslümanliga, ümmete, mazlumlara önder olmaya devam ettirsin. Allah sehit ailelerimizin yar ve yardimcisi olsun, bizlerde hep onlarin yanindayiz. Allah gazilerimize saglik sihhat versin, bu güzel birlikteligi daima muhafaza etmemize yardimci olsun” dedi.



Sehit aileleri ile gazi ve yakinlari, bu anlamli günde hep birlikte olmanin mutlulugunu yasadiklarini dile getirerek 15 Temmuz’da herkesin vatan için, bayrak için birlik olunmasi çagrisi yapti.
Kaynak: İHA