Suzuki Hibrit Ailesinde Temmuza Özel Sifir Faizli Kampanya

Ay boyunca sürecek kampanyayla kapsaminda, Vitara Hibrit ile SX4 SCross Hibrit modelleri için, 100 bin TL’ye 12 ay boyunca sifir faizli kredi imkani sunuluyor.

Suzuki, Türkiye pazarina “Suzuki Akilli Hibrit Teknolojisi” ile birlikte sundugu hibrit araç ailesine yönelik avantajli temmuz kampanyasini devreye aldi.

Türkiye Dogan Holding’e bagli Dogan Trend Otomotiv tarafindan temsil edilen Suzuki açiklamasina göre, marka, temmuz ayinda da uygun alim seçeneklerini kullanicilariyla bulusturuyor.

Bu kapsamda, Suzuki’nin Vitara, SX4 S-Cross ve Swift’ten olusan yeni nesil hibrit modelleri için sunulan sifir faizli kredi imkanlari sagliyor.

Ay boyunca sürecek kampanyayla kapsaminda, Vitara Hibrit ile SX4 S-Cross Hibrit modelleri için, 100 bin TL’ye 12 ay boyunca sifir faizli kredi imkani sunuluyor. Ayrica Suzuki, kredi kampanyasi disinda, nakit alimlarda Vitara Hibrit için yaklasik 10 bin TL ve SX4 S-Cross Hibrit için ise yaklasik 6 bin TL tutarinda alim destegi avantajini kullanicilara sagliyor.

Sundugu donanim özellikleri ve yüzde 20’ye varan yakit ekonomisi sayesinde, kendi sinifinin ve kategorisinin en çok satan otomobili unvanina erisen Swift Hibrit ise 30 bin TL’ye 12 ay boyunca sifir faizli kredi seçenegiyle birlikte sunuluyor. Kredi kullanmayip nakit alimi tercih edecek otomobil severlere ise Swift Hibrit için 10 bin TL tutarindaki destek öne çikarken, Swift Hibrit ay boyunca 204 bin 900 TL’den baslayan fiyatlarla satisa sunuluyor.

Ayrica Suzuki Swift Hibrit’in GLX Premium versiyonundaki ilgi gören çift renk uygulamasi, temmuz ayinda da fiyat farki olmaksizin tercih edilebiliyor.

Kaynak: AA