Sincan Belediyesi Çalisanlarina Bayram Müjdesi

Sincan Belediyesi Sinkent LTD. STI. ile Hizmet-Is Sendikasi arasinda ek protokol imzalandi. Imzalanan protokol çerçevesinde belediye çalisanlarina 1000 TL bayram ikramiyesi verilmesi kararlastirildi.

Sincan Belediyesi Çalisanlarina Bayram Müjdesi
Sincan Belediyesi Sinkent LTD. STI. ile Hizmet-Is Sendikasi arasinda ek protokol imzalandi. Imza törenine Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Sinkent LTD. STI. Genel Müdürü Recep Sivri ve Hizmet-Is Sendikasi Genel Baskan Yardimcisi Halil Özdemir katildi.

Imza atilan ek protokolle SINKENT çalisanlarina brüt 1000 TL bayram ikramiyesi verilmesi kararlastirildi.

“Çalisanlarimizin lehine olabilecek ne varsa o adimlari atmaya çalisiyoruz”

Belediye personellerinin daha iyi sartlara sahip olmasi için çalistiklarini söyleyen Baskan Ercan, “Çalisanlarimizin lehine olabilecek ne varsa o adimlari atmaya çalisiyoruz. Böyle bir imkani çalisanlarimiza yansitmanin bütçemiz açisinda tolere edilebilir oldugunu görünce sube baskanimizla konuyu degerlendirdik ve protokolü imzaladik” ifadelerini kullandi.

“Biz bir aileyiz”

Personellerle bir aile gibi olduklarini söyleyen Baskan Ercan, “Bayram destegiyle birlikte banka promosyonu da hesaplarina yatti. Isçilerimizin masraflarina katkida bulunmak bizleri de sevindirdi. Çalisanlarimiz bizim kardeslerimiz, birlikte mesai arkadaslariyiz. Onlar sahada basarili oldukça hepimiz basarili oluyoruz. Basari hepimizin. Hüznü de sevinci de birlikte yasadigimiz aile bireyleriyiz. Imkanlarimiz ne ise çalisanlarimizin memnuniyeti için elimizden geleni yapariz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA