(Özel) Maltepe'de Fren Yerine Gaza Basti, 5 Metreden Asagi Uçtu Açiklamasi 1 Agir Yarali

Maltepe’de, aracini park ettigi alandan çikarmak isteyen sürücü fren yerine gaza basinca araciyla birlikte 5 metre yüksekten asagi düstü. Iki bina arasinda sikisip havada asili kalan aracin içerisinden agir yarali olarak çikartilan sürücü hastaneye kaldirildi.

(Özel) Maltepe'de Fren Yerine Gaza Basti, 5 Metreden Asagi Uçtu Açiklamasi 1 Agir Yarali
Kaza, Maltepe’de geçtigimiz gün saat 19.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Ergin Celbeker (35) isimli sürücü, aracini oturdugu apartmana ait otoparktan çikarmak için geri geri gittigi esnada fren yerine gaza basti. Celbeker’in hatasi sonrasi hizlanan araç korkuluklari da yerinden sökerek 5 metreden asagi düstü. Bina bosluguna düsen araç iki binanin duvarlari arasinda sikisarak havada asili kaldi. Meydana gelen kazada sürücü Ergin Celbeker agir yaralanirken, araç içerisinde bulunan yegeni ise kazayi ufak siyriklarla atlatti.

Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, çevredeki vatandaslari olay yerinden uzaklastirirken, itfaiye ekipleri kaza sonrasi araç içerisinde sikisan agir yarali sürücüyü saglik ekiplerine teslim etti. Yarali sahis tedavi altina alinmak üzere Kartal Dr. Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

“Sürücünün durumu agirdi”

Kazaya iliskin konusan çevre sakinlerinden Emir Bozkurt, ”Araba geri geri geliyordu. Adam herhalde hizli gelmis o yüksek duvardan asagi düsmüs. Adamin kafasi yarilmisti, kanlar akiyordu. Durumu kötüydü. Yaninda yegeni de vardi. Araba da orada asili duruyor” diye konustu

“Büyük bir ses duyduk”

Yasanan olay esnasinda olay yerinde bulunan bir baska vatandas Necmettin Yildiz ise ”Biz zaten sokaktan gelen sesle irkildik. Ne oldugunu ilk basta anlayamadik. Bir anda herkesin bagrisma sesine asagi indigimizde olayi gördük. Yarali bir kisi vardi. Onu da yere yatirdik hemen. Ambulans geldi götürdü. Mahalleli de panik oldu” dedi.

Kaynak: İHA