Kefe Yaylasi Muhtesem Dogasi Ile Misafirlerini Agirliyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin modern bir hale getirdigi Kefe Yaylasi, muhtesem dogasi ile misafirlerini agirliyor. Temiz ve serin havasi ile sicaktan bunalanlarin adresi olan 1350 metre rakimdaki yayla, çadir alanlari ve günübirlik tesisleriyle kamp tutkunlari basta olmak üzere tüm vatandaslara hizmet veriyor.

Kefe Yaylasi Muhtesem Dogasi Ile Misafirlerini Agirliyor


Denizli Büyüksehir Belediyesinin yenileyerek daha modern bir hale getirdigi Serinhisar ilçesinin Yatagan Mahallesi’nde bulunan Kefe Yaylasi, temiz ve serin havasi ile sicaktan bunalanlarin ilk adreslerinden biri oluyor. Denizli merkeze yaklasik 50 kilometre uzaklikta bulunan 1350 metre rakimdaki Kefe Yaylasi, 300 çadir kapasiteli kamp alani ve karavan kamp alani ile hizmet veriyor. Günübirlik tesisleri, çadir ve karavan kamp alanlariyla 171 bin metrekarelik alan içerisinde hizmet veren Kefe Yaylasi kebap ve pide salonu, market, restoran, çay bahçesi, kiraathane, spor alani, oyun alanlari, otopark, 24 saat sicak su, dus, tuvalet, Yörük çadiri ile yurdun dört bir tarafindan gelen misafirlerini agirliyor. Kendi çadirlari ile gelen konuklarin yaninda çadir kiralama imkani da bulunan Kefe Yaylasi’nda mutfak gibi her türlü ihtiyacin karsilanabilecegi alanlar da yer aliyor.

Baskan Zolan’dan Kefe’ye davet

Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli’nin yayla turizmi yatirimlariyla marka bir sehir oldugunu söyledi.

Denizli Teleferik ve Bagbasi Yaylasi’nin da yayla turizminin parlayan bir yildizi oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, "Özellikle yaz mevsimimin kavurucu sicaklarinda nefes almak isteyen vatandaslarimizi yaylalarimiza davet ediyorum. Vatandaslarimizi her türlü imkanimizla yaylalarimizda agirliyoruz" dedi.

Yatirimlarinin ardindan Kefe Yaylasi’nin gerek rahatlik, gerekse güvenlik açisindan tercih edilen bir nokta olduguna isaret eden Baskan Zolan, "Güzeller güzeli Denizlimizin nadir degerlerinden biri olan Kefe Yaylamizda vatandaslarimizin rahat, mutlu ve huzurlu vakit geçirmesi için gayret göstermeye devam ediyoruz. Yaylamizda çadir kiralamadan, restorana, marketten kiraathaneye tüm imkanlar mevcut" ifadelerini kullandi.

Yaylada konaklayanlar memnun

Cahit Özgören, Kefe Yaylasi’na gelmekten büyük bir mutluluk duydugunu dile getirerek, tesisi kente kazandiran Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan’in Denizli için bir sans oldugunu dile getirdi. Özgören, "Denizli Büyüksehir Belediyesi burayi teslim aldiktan sonra hiçbir eksigi olmadan, elektrigi, altyapisi, suyu, kanalizasyonu tüm gereksinimlerini yapti, burasi adeta bir sehir oldu. Allah razi olsun. Su an hiçbir eksigimiz yok” diye konustu.

Kaynak: İHA