Elleri, Ayaklari Ve Agzi Bantlanarak Kaçirilan Is Adaminin Kurtarilma Ani Ortaya Çikti

Denizli’de is görüsmesi bahanesiyle Tavas ilçesine çagrilan ve daha sonra fidye amaciyla kaçirilan is adami polis ekiplerinin titiz çalismasi ile yakalandi. Görüntüleri ortaya çikan kurtarma operasyonunda is adami elleri, ayaklari ve agzi bantlanmis halde bulundu.

Elleri, Ayaklari Ve Agzi Bantlanarak Kaçirilan Is Adaminin Kurtarilma Ani Ortaya Çikti
Denizli’de geçtigimiz günlerde is görüsmesi için Tavas ilçesine giden tekstil fabrikasi sahibi is adami Ömer Aldirmaz, kendisini kelepçeleyerek etkisiz hale getiren 4 kisi tarafindan kaçirildi. Aile üyeleri Aldirmaz’a ulasamayinca hayatindan endise duyduklarini belirterek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Aldirmaz’a ait aracin yanindaki bir kisi ile Tavas ilçesine dogru gittigi tespit edildi. Birçok güvenlik ve sehir polis kameralari ile Plaka Tanima Sistemi (PTS) kayitlarini inceleyen ekipleri yaklasik 5 saatlik aranin ardindan Aldirmaz’a ait aracin bir baskasi tarafindan Kaklik Mahallesi’ne dogru ilerledigi belirlenirken daha sonra ise Bozkurt ilçesinde terk edilmis halde bulundu.

Elleri, ayaklari ve agzi bantlanmis halde bulundu

Polis ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonucu süphelilerin kimlikleri ve kullandiklari araç tespit edildi. Polis ekipleri is adami Aldirmaz’i Çal ilçesi Isabey Mahallesi’nde bir bag evinde alikonuldugunu belirledi. Bag evine düzenlenen operasyon sonucu süpheliler Cüneyt Sentürk (27), Sevgi Erkan (38), Ahmet Temiz (28) ve Kudret Cankaratepe (28), yakalanirken kaçirilan is adami elleri, ayaklari ve agzi bantlanmis halde bulundu. Operasyona ait görüntülerde ise bu anlar saniye saniye yansidi. Zanlilar, görüsmek için çagirdiklari is adamini kelepçeledikten sonra aracin bagajinda bag evine götürdükleri ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen ve degisik suçlardan birçok kaydi bulundugu ögrenilen Cüneyt Sentürk (27), Sevgi Erkan (38), Ahmet Temiz (28) ve Kudret Cankaratepe (28) ‘kisiyi hürriyetinden yok birakma’ ve ‘yagma’ suçlamalariyla çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA