Baskan Bilgin Açiklamasi Isimiz De Gücümüz De Sivas

Sivas Belediyesi sehir içi yollarin standardini arttirmak için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor.

Baskan Bilgin Açiklamasi Isimiz De Gücümüz De Sivas
Sehir içi yollarin standardini yükseltmek, ulasimi kolay ve konforlu bir hale getirmek için çalismalarina devam eden Sivas Belediyesi sadece cadde ve sokaklari degil okul, cami, hastane, kamu-kurum ve kuruluslarinin bahçe, yol ve peyzaj düzenleme çalismalarini da gerçeklestiriyor. Bu kapsamda TÜRASAS Bölge Müdürlügünü ziyaret eden Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Bölge Müdürü Atanur Karadag ile birlikte altyapi, asfalt, kaldirim ve aydinlatma çalismalarini yerinde inceledi. Kamu kurum ve kurulus ziyaretlerine devam eden Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin; TÜRASAS Bölge Müdürlügünü ziyaret etti. Baskan Bilgin, Bölge Müdürü Atanur Karadag ile birlikte yerleskede yapimi devam eden altyapi, asfalt, kaldirim ve aydinlatma çalismalarini yerinde inceledi.

“Bayramdan önce çalismalarimizi tamamlamayi planliyoruz”

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, halka hizmetin hakka hizmet oldugunu ifade ederek, “TÜRASAS Bölge Müdürlügümüzdeki çalismalari yerinde görmek için bugün çalismanin oldugu alandayiz. Ihtiyaç olan her yerde Sivas Belediyesi olarak hiçbir ayrim yapmadan kamu-kurum ve kuruluslarimizla ortak çalisma içerisinde projelerimizi yürütüyoruz. Katma degeri yüksek ürünlerin üretimi noktasinda lokomotif görevini üstlenen TÜRASAS Bölge Müdürlügümüz sehrimize deger katarak istihdama ve üretime önemli katkilar sagliyor. Bu kapsamda üreten, istihdam saglayan müdürlügümüzün eksiklerini tamamlamak üzerimize düsen görevleri yerine getirebilmek için bulundugumuz alanda altyapi, yol, kaldirim ve aydinlatma çalismalarimiza basladik. Insallah bayram öncesi de çalismalarimizi tamamlamayi planliyoruz” dedi.



“Her kesime hizmet götürmekle mükellefiz”

Baskan Bilgin, “Belediyemiz sehrin her noktasinda her yerinde olmak ve hizmet etmek zorunda. Sadece kendi hizmet alanimiz olan cadde ve sokaklar degil camiler, okullar, kamu kurum ve kuruluslari, üreten gelistiren Sivas’imiza deger katan her kesime hizmet götürmekle mükellefiz. Ben meselelere Belediye Baskani olarak bakmiyorum. Bir Sivasli olarak bakiyorum. Büyüdügüm yasadigim sehrime borcumu ödeyebilmek için çalisiyorum. Her mahallemize esit hizmet götürebilmek için çabaliyoruz. Bu anlamda da isimiz de gücümüz de Sivas. Daha yasanabilir bir Sivas, daha huzurlu bir Sivas; altyapisiyla, üstyapisiyla, park bahçesiyle, temizligiyle, imariyla dört dörtlük bir Sivas, hayal ediyorum. Bunun içinde zamanimizi bosa harcamadan ortak akil ve istisareyle insan odakli isleri hayata geçiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

TÜRASAS Bölge Müdürü Atanur Karadag, yapilan çalismalardan dolayi Belediye Baskani Hilmi Bilgin ve ekibine tesekkür ederek, “Yaklasik 30 yildir yapilmayan kaldirimlarimiz, yollarimiz Sivas Belediye Baskanimiz Hilmi Bilgin’in takdiriyle yapildi. Biz sadece yol isterken bunun yaninda kaldirim ve aydinlatma çalismalari da gerçekten bizim beklentimizin çok çok üstünde. Hakikaten burada çalisan mesai arkadaslarimizla birlikte yillardir bu konuyu gündeme getirdik. Ben tüm gayretleriyle çalisan Belediye Baskanimiz ekibine gerçekten tesekkür etmek istiyorum. Ortak akil ve istisareyle sehri yönetmek gönül belediyeciligi dilde degil saha da gösterebilmek çok önemli. Bu anlamda Baskanimiz Hilmi Bilgin sahada gönüllerimizi fethediyor. Sivas’in merkezinde kalan bu yolun aydinlatilmasi asfaltinin yapilmasi ona ilaveten kaldirim çalismalarinin baslamasi hem çalisanlarimiz için hem de Sivas halki için önemli bir hizmet. Ben tekrar tüm mesai arkadaslarim adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA