!5 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü Kutlamasi

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dagli, Türk Milletinin bagimsizlik için her seyi göze alabilen yüce bir millet oldugunu kaydetti.

!5 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Günü Kutlamasi
Prof. Dr. Dagli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayimladigi mesajinda “Tarih boyunca iç ve dis düsmanlara karsi tek yürek olarak vatan topragini savunan aziz milletimiz, devletiyle kenetlenerek darbe girisimi karsisinda da ayni birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmis ve ülkesini savunmustur” ifadelerini kullandi. Geçmisinden dersler çikaran ve düsmanlarinin oyunlarina gelmeyen büyük ve köklü Türk Milletinin, her biri birbirinden kahraman evlatlari sayesinde gelecegin aydinlik yolunda emin adimlarla yürüdügüne vurgu yapan Prof. Dr. Dagli, mesajinda su görüslere yer verdi:

“15 Temmuz gecesi tüm dünya bir kez daha Türk Milletinin inanç ve kararligi ile her seyin üstesinden gelebilecegine sahit oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarken, vatanimizin birlik ve beraberligi için canlarini feda eden kahraman sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyor, gazilerimize saygi ve sükranlarimi sunuyorum. SANKO Üniversitesi olarak, geçmisin koruyuculari, gelecegin emanetçileri, bagimsizligi ve vatani için mücadeleden vazgeçmeyen gençler yetistirmeye devam edecegiz.”
Kaynak: İHA