Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu Yeniden Hizmette

Pandemi nedeniyle uzun süredir kapali kalan Pursaklar Belediyesi Kapali Yüzme Havuzu, kademeli normallesme ile birlikte korona virüs tedbirleri altinda tekrar hizmete vermeye basladi.

Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu Yeniden Hizmette
Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, korona virüs salginiyla mücadele kapsaminda uzun süredir kapali olan ve kademeli normallesme döneminde yeniden hizmet vermeye baslayan Pursaklar Belediyesi Kapali Yüzme Havuzu’nda alinan tedbirleri inceledi. Pandemi ile mücadele hakkinda bilgilendirici yazilarin bulundugu fitness salonlari ve yüzme havuzunda hijyen önlemleri de üst seviyede tutuluyor. Alinan önlemler kapsaminda havuza giris yapan vatandaslarin atesi ölçülürken, her seans öncesinde ortak kullanim alanlari olan soyunma odalari, fitness salonlari ve havuz içi periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

‘‘Hazirliklarimiz tamam’’

Yayimlanan genelgeler dogrultusunda hizmet vermeye baslandigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Pandemiden dolayi uzunca süredir kapali olan yüzme havuzumuz, 1 Temmuz itibariyla hizmet vermeye basladi.

Günübirlik kullanim, üyelik ve yüzme kurslarimiz basliyor. Hazirliklarimiz tamam. Halkimiz gönül rahatligiyla yüzme havuzumuza gelerek bunaltici yaz sicaklarinda bir nebze de olsa serinleyebilirler. Vatandaslarimizdan da bu alanlarda dikkatli olmalarini ve korona virüs tedbirlerine harfiyen uymalarini rica ediyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA