Osmangazi Hizmet Kalitesini Artiriyor

Vatandaslara daha iyi hizmet sunabilmek için diksiyon kursuna katilan Osmangazi Belediyesi personeli, sertifikalarini Baskan Mustafa Dündar’in elinden aldi. Iletisim konusunda yeteneklerini güçlendiren personeller büyük mutluluk yasadi.

Osmangazi Hizmet Kalitesini Artiriyor
Hizmet kalitesini yükseltip verimliligi arttirmak maksadiyla personele yönelik egitim programlarini kesintisiz bir sekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, saha çalisanlarinin etkili iletisim kurabilmesi için diksiyon kursu düzenledi.

TRT Seslendirme Sanatçisi Deniz Çevik, vatandasla iletisim hâlinde olan toplam 50 personele Soganli Kültür Merkezi’nde iletisimin inceliklerini ögretti. Kursu basariyla tamamlayan personellere ise sertifikalarini Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar verdi.

Sertifika töreninde konusan Baskan Dündar, “Belediye olarak pandemi dönemine ragmen faaliyetlerimizi arttirdik. Rutin çalismalarimizin yani sira kültür, sanat ve Halk Egitim Müdürlügü isbirligiyle düzenledigimiz kurslarimizi tedbirli bir sekilde sürdürdük. Ayni zamanda personelimize diksiyon egitimi verdik. Çünkü, bu süreçte vatandaslarimizin iletisim konusundaki hassasiyeti artti. Bizler, hizmet veren kurumlar oldugumuz için bu kurs oldukça önemliydi. Vatandaslara gösterdigimiz etkili iletisim ile insallah hizmetlerimizi taçlandiracagiz. Istirak eden personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.

TRT Seslendirme Sanatçisi Deniz Çevik ise 40 saatlik programi tamamlayan kursiyerleri kutlayarak, dogru iletisim kurmada personele öncü olan Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA