Havza'da Hizmet Vermeye Baslayan Kaplicalar Dezenfekte Edildi

Samsun’un Havza ilçesinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgininin önlenmesine yönelik tedbirler kapsaminda bir süredir kapali olan ve yeniden hizmet vermeye baslayan kaplicalarda dezenfeksiyon çalismasi yapildi.

Havza'da Hizmet Vermeye Baslayan Kaplicalar Dezenfekte Edildi
Havza Belediyesi Temizlik Isleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam edilen çalismalarda, isletmelerde dezenfeksiyon çalismasi yapildi. Ekipler tarafindan kaplicalarin içi, ortak kullanim alanlari ve çevresi dezenfekte edildi. Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, pandemi sürecinde kaplicalarin kapali olan kaplicalarin bugün itibari ile yeniden hizmete basladigini ifade etti.

Özdemir, "Isletmecilerimize gerekli tedbirleri almalari konularinda uyarilarimizi yaptik. Bundan sonraki süreçte de isletmelerimiz sik sik denetlenecek. Kaplicaya gelecek vatandaslarimizin da kurallara uymalari hayati önem tasimakta. Kaplicalarin yeniden faaliyete girmesi ile isletmecilerimiz tarafindan gerekli hazirliklara baslandi. Ilçemize gelecek olan misafirlerimizin rahati için sagliklarini korumak adina Havza Belediyesi olarak bizlerde üzerimize düseni yapmaktayiz. Halkimizdan ricamiz bir an evvel asilarini olmalari ve maske, mesafe ile temizlik kurallarina uymalari" dedi.

Kaynak: İHA