Baskan Ari, Yürütülen Çalismalari Yerinde Takip Ediyor

Karaman’in Ermenek ilesine bagli Güneyyurt Belde Belediye Baskani Ahmet Ari, belediyenin yürüttügü çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Ari, Yürütülen Çalismalari Yerinde Takip Ediyor
Buldugu her firsatta beldeyi gezerek sorunlari yerinde tespit ettigini belirten Güneyyurt Belediye Baskani Ahmet Ari, “Güneyyurt’ta yillarca esnaflik yaptim. Bu benim için bir avantaj. Belde halki ile olan samimiyetimiz neticesinde halk sorunlarini direk olarak bana iletebiliyor. Beldemizin sorunlarin ve halkimizin taleplerini mümkün olan en kisa sürede yerine getirmeye çalisiyoruz. Bu gün Kislacik mahallemizde yapimi devam eden yol kenari duvari yapimini inceleyerek isçilerimize kolayliklar diledik. Yine Cami mahallemizde bozulan parke taslari yapimini, Pinargözü mahallemizde bitme asamasinda olan çesme yapimini, Habib mahallemizde, ana caddeye yapilan kaldirim çalismalarini ve beldemizin yeni içme suyu hattinin yapim çalismalarini yerinde inceledik” dedi.

Özverili çalismalarindan ötürü tüm belediye personeline tesekkür eden Baskan Ari, sahsi prensibinin hizmet için seçildiyse, durmadan, yilmadan, yorulmadan hizmet etmek zorunda oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA