Bagcilar'da Çocuklarin Havuz Hasreti Sona Erdi

Pandemi nedeniyle uzun süredir kapali kalan Bagcilar Belediyesi bünyesindeki 8 kapali yüzme havuzu, kademeli normallesme ile birlikte korona virüs tedbirleri altinda tekrar hizmet vermeye basladi. Yüzme sevdalisi çocuklar havuzlarin açilmasiyla birlikte en yakin havuza kosup kendilerini suya atti.

Bagcilar'da Çocuklarin Havuz Hasreti Sona Erdi


Bagcilar Belediyesi bünyesinde yer alan 8 kapali yüzme havuzu, salgin sebebiyle ara verdigi hizmete kaldigi yerden devam ediyor. Normallesmenin ilk günü olan 1 Temmuz itibariyle kapilarini açan havuzlarda yeni dönem için kayitlar basladi.

Kayitlarini yaptiran çocuklar, Barbaros, Kazim Karabekir, Kemalpasa, Yüzyil, Demirkapi, 15 Temmuz, Göztepe ve Yildiztepe Mahallelerindeki 8 kapali havuza akin etti. Kimi ferahlamak için kimi de yüzmeyi ögrenmek için havuzda zaman geçiriyor. Çocuklar da arkadaslariyla birlikte yüzerek tatili eglenceli hale getiriyor. Geçtigimiz hafta katildiklari turnuvada 20 madalya kazanan Bagcilar Belediyesi Spor Kulübü yüzücüleri de egitimlerine Göztepe Spor Kompleksi’ndeki havuzda devam ediyor.

Hijyen bakimindan üst düzey önlemler alindi

Vatandaslar, yüzme havuzuna girmeden önce dus alip el, ayak dezenfeksiyonu yapiyor. Soyunma odalarinda sosyal mesafeye dikkat edilirken dolaplar her kullanimdan sonra temizleniyor. Covid-19 temas riskini artmasina karsi havuzlarda uzun süre kalinmasina izin verilmiyor. Havuzlarda hijyen bakimindan üst düzey önlemler aliniyor.

Havuzlarda hazirliklarin tamamlandigini belirten Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “1 Temmuz itibariyle havuzlarimizi yeniden açtik. Havuz hasreti çeken hemsehrilerimizi, çocuklari yüzmeye bekliyoruz” dedi.

Havuzlarda yüzmek isteyenler için kayitlar yaz boyunca devam edecek.
Kaynak: İHA