SUBÜ Konusmalari'nin Ilk Sezonu Tamamlandi

SUBÜ Konusmalari’nda ilk sezon tamamlandi. YouTube’dan canli yayinlanan 12 söylesiyi 9 Haziran’a kadar yaklasik 35 bin kisi izledi. Türkiye’nin alaninda önde gelen isimlerinin katildigi söylesiler yeni akademik yilda devam edecek.

SUBÜ Konusmalari'nin Ilk Sezonu Tamamlandi
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafindan düzenlenen SUBÜ Konusmalari’nda ilk sezon tamamlandi. Spordan sagliga, uzay teknolojilerinden edebiyata, algi yönetiminden turizme kadar birçok konunun konusuldugu 12 söylesiye; Türkiye’nin alaninda önde gelen isimleri konusmaci olarak katildi.

Üniversitenin YouTube kanali SUBÜ Haber’den canli olarak yayinlanan ve daha sonra da tekrar ulasilabilen söylesiler, 9 Haziran 2021 tarihine kadar yaklasik 35 bin izlenme sayisina ulasti. Söylesilerin moderatörlügünü konu basliklarina yönelik olarak SUBÜ akademisyenleri yapti. SUBÜ Konusmalari 2021-2022 Akademik Yili ile yeni sezonuna baslayacak.

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Sinan Aksu ile baslayan söylesilere; Saglik Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Uluslararasi Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fatih Gültekin, Türkiye Uzay Ajansi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Lokman Kuzu, Saglik Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Sabahattin Aydin, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakani ve Cumhurbaskani Basdanismani Prof. Dr. Aysen Gürcan, Ankara Sosyal Arastirmalar Merkezi Genel Müdürü Kemal Kaptaner, 2020 Cumhurbaskanligi Kültür ve Sanat Büyük Ödülü Sahibi Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. Sadettin Ökten, Sair, Gazeteci, Senaryo Yazari, Televizyon Programi Sunucusu ve Yeni Safak Gazetesi Köse Yazari Ismail Kiliçarslan, Kültür ve Turizm Bakan Yardimcisi Ahmet Misbah Demircan ve Türk Havacilik ve Uzay Sanayii (TUSAS) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil katildi.

Sezonun son söylesisi ise SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saribiyik ile gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA