Nilüfer'de Egitim Çalismalari Çalistayda Mercek Altina Alindi

Nilüfer Belediyesi tarafindan yürütülen egitim çalismalari, düzenlenen çalistayda ele alindi. Toplantida, katilimcilik anlayisiyla koordineli bütüncül çalisma yöntemleri masaya yatirildi.

Nilüfer'de Egitim Çalismalari Çalistayda Mercek Altina Alindi
Nilüfer Belediyesi’nin düzenledigi çalistayda yapilan ve planlanan çalismalar ele alindi. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Nejla Aslan ile Nilüfer Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Dilhun Gökçe Gültekin’in moderatörlügünde gerçeklesen çalistayda ilgili müdürlüklerdeki personel, çalismalarini anlatti. Çalistayin açilisinda konusan Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Nejla Aslan, “Yillardir Nilüfer Belediyesi olarak çesitli konularda egitimler yapiyoruz. Nilüfer Belediyesi sanati ve spor ve kültür kenti olma yolunda birçok projeye imza artti. Zamanla büyüyen Nilüfer Belediyesi’nde, müdürlük, büro ve egitim sayilari artti. Birçok müdürlük kendi alaninda egitim çalismalari projeler yapiyor. Bu çalistay ile birimler müdürlükler arasi egitim faaliyetlerinde iletisim köprüleri kurmak amacindayiz. Yol haritasi çikartmak için sizlerin düsünceleri çok önemli “ dedi.

Nilüfer Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürü Dilhun Gökçe Gültekin de yapilan çalismalara dikkat çekerek, “Nilüfer Belediyesi yillardir çok güzel etkinliklere imza atti. Bu projeler büyük emek ister. Bu çalisma azmi ve gayretini daha koordineli ve sistematik sekilde yürütürsek yapilan isler daha kiymetli ve verimli olur. Ülkemizin egitim alaninda çok sikintisi var. Bu sikintilarin çözümünde ortaya çikan boslugu doldurmak için verdiginiz emege tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Gün boyu süren çalistay kapsaminda katilimcilar gruplara ayrilarak, kirsal alan ile yetiskin, genç ve çocuklara yönelik atölyeler gibi konu basliklarinda çalismalari ele aldi.
Kaynak: İHA